Skip to main content

TomTom navigatie voor BMW Motorrad

TomTom, de specialist op het gebied van locatietechnologie, gaat zijn navigatietechnologie leveren aan de wereldwijde line-up van BMW Motorrad. Dit betekent dat de nieuwe line-up uitgerust is met kaarten, navigatie en real-time verkeersinformatie van TomTom, beschikbaar op zowel Android als iOS.

Met de samenwerking krijgen BMW Motorrad-rijders veilige, directe toegang tot relevante informatie via het display op het stuur en de BMW Motorrad Connected App. Om ervoor te zorgen dat motorrijders nooit een afslag missen, biedt TomTom’s up-to-date routebegeleiding met afslag-voor-afslag instructies. Bovendien biedt de app ook offline toegang tot navigatie.

Het systeem, ontwikkeld met de TomTom’s Navigation SDK, heeft een grotere dekking, met meer gedetailleerde kaarten van landen en steden, en is ontworpen voor optimaal comfort, veiligheid en biedt een betrouwbare navigatie-ervaring.

Rijervaring verbeteren

“We willen motorrijden leuker, comfortabeler en veiliger maken door de connectiviteit en beschikbaarheid van digitale diensten tijdens het rijden te verbeteren”, zegt Robert Hein, hoofd ConnectedRide bij BMW Motorrad. “Onze samenwerking met TomTom helpt ons de rijervaring te verbeteren door de meest recente kaarten en verkeersinformatie en beste navigatie te bieden voor motorrijders.”

“TomTom ontwikkelt al tientallen jaren oplossingen om de ervaring van motorrijders te verbeteren”, zegt Mike Schoofs, Chief Revenue Officer bij TomTom. “We zijn trots dat we onze betrouwbare navigatietechnologie aan BMW Motorrad kunnen leveren en samenwerken om de connectiviteit voor motorrijders te verbeteren en de veiligheid en het comfort te vergroten.”

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws