Skip to main content

TomTom en BMW Motorrad motornavigatie via app

TomTom kondigt vandaag aan dat BMW Motorrad motorrijders vanaf nu de beste TomTom-navigatie ervaring kunnen krijgen via hun BMW Motorrad Connected-app. De visuele aanwijzingen worden weergegeven op het geïntegreerde stuurdisplay, terwijl de app veilig in de broekzak van de motorrijder blijft. Rijders krijgen gesproken aanwijzingen via Bluetooth in de helm. De functies zijn geoptimaliseerd voor motorfietsen, waarbij een van de meest gevraagde opties – de keuze om kronkelende routes te kiezen – wordt geïntroduceerd. De nieuwe functionaliteit is vanaf vandaag beschikbaar. App-gebruikers hoeven alleen hun app, gratis, bij te werken vóór hun volgende rit.

Antoine Saucier, Managing Director van TomTom Automotive: “De combinatie van TomTom’s kaarten, software en services biedt BMW Motorrad-rijders een fantastische motornavigatie-ervaring.” 

TomTom levert de navigatie-onderdelen aan BMW Motorrad via TomTom’s navigatiesoftware NavKit, samen met TomTom’s NDS-kaarten en diensten zoals TomTom Traffic, weer- en snelheidscamera’s.

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws