Skip to main content

Toeren met MOTORbeurs Utrecht ‘Brommers Kieken’

Team MOTORbeurs Utrecht staat al enige tijd in de startblokken. Klaar om een nieuw concept aan motorrijdend Nederland aan te bieden: ‘Brommers Kieken’. In de maanden juni, juli en augustus biedt MOTORbeurs Utrecht voor alle motorrijders, samen met haar partners Benelli, Ducati en Royal Enfield een aantal toertochten aan door heel Nederland. Daarnaast kunnen deelnemers mooie prijzen winnen.

Mooie toertochten door Nederland
‘Brommers Kieken’ is een veel gehoorde uitspraak onder enthousiaste motorrijders. Lekker de tijd nemen om de nieuwste modellen te bekijken. Het nieuwe initiatief van MOTORbeurs Utrecht biedt deze mogelijkheid. Samen met de gerenommeerde merken Benelli, Ducati en Royal Enfield is een aantal toertochten door Nederland uitgezet. GPS specialist MrGPS heeft de routes samengesteld.

Mooie prijzen winnen
Nederland is in vijf toerregio’s ingedeeld en in iedere regio is een start- en eindpunt van een leuke tocht. Deelnemers kunnen de routes rijden door zich aan te melden via MOTORbeursutrecht.nl/brommerskieken. Eenmaal aangemeld ontvangt de motorrijder de route in een GPS bestand, dat kan worden geladen in een navigatiesysteem. Wil de rijder ook kans maken op de prijzen dan moet hij een foto maken van het start- en eindpunt en posten in zijn Facebookprofiel.
Alle uitleg over deelname en de voorwaarden zijn te vinden via MOTORbeursutrecht.nl/brommerskieken. Onder de inzenders worden iedere maand mooie prijzen verloot, beschikbaar gesteld door de partners Benelli, Ducati en Royal Enfield.
“Het zijn ook écht mooie prijzen”, zegt Victor Ankerman, Sales Project Manager van MOTORbeurs Utrecht. “Onze partners zijn heel enthousiast over het concept en dat blijkt uit de prijzen die zij beschikbaar stellen. Deelnemers maken kans op bijvoorbeeld een weekend of zelfs een maand gratis rijden op een gloednieuwe motor, kleding, rugzakken, goed gevulde goodiebags en ga zo maar door”, vervolgt Ankerman. “Tientallen redenen om deel te nemen.”

Start de motoren
Deelnemers bepalen zelf wanneer de toer gereden wordt. Iedere dag van de week kan men starten, op elk moment van de dag. Wel is het belangrijk om voor sluitingstijd bij het eindpunt te zijn. Geïnteresseerden kunnen zich nu aanmelden via MOTORbeursutrecht.nl/brommerskieken. Daar vinden zij ook uitgebreide informatie over ‘Brommers Kieken’, de toerregio’s, de te winnen prijzen en over Benelli, Ducati en Royal Enfield.

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws