Skip to main content

Teamwissel bij BERRT tijdens 10-jarig bestaan

Na 10 jaar BERRT Allroad Motorreizen en Trainingen geniet Bert Duursma nog elke dag van het geven van allroad trainingen en het begeleiden van avontuurlijke motorreizen. Het Apeldoorns bedrijf groeit nog steeds, maar Bert en Tineke willen het wat rustiger aan gaan doen. Om dit op te vangen zijn nieuwe teamleden in Peter van der Sluis en Dinie Folman gevonden die Berrt weer een volgende boost gaan geven. Tineke stopt met haar werkzaamheden, en Bert zal part-time in de onderneming actief zijn. 

Toen Bert Duursma in 2010 begon met BERRT (Bert Evenementen, Reizen, Rallies en Trainingen) had hij samen met zijn vrouw Tineke een sterk geloof in het bestaansrecht van zijn nieuwe bedrijf. Inmiddels mag het tweede lustrum van Berrt als dé officiële BMW Motorrad partner voor offroad trainingen en reizen gevierd worden en is duidelijk dat Bert het helemaal bij het juiste eind had! Na jaren van gestage groei stapte Werner Hollaender 3 jaar geleden als vennoot in en samen wisten ze de groei een nieuwe impuls te geven.

In 10 jaar tijd konden vele motorrijders ‘besmet’ worden met het allroad virus tijdens de vele leerzame trainingen op onverharde ondergrond. En dit virus werd voor velen nog intenser tijdens de prachtige, avontuurlijke allroad reizen die elk jaar weer door het inmiddels in de motorbranche toonaangevende bedrijf worden aangeboden.

Ondanks dat Bert en Tineke beiden zeer vitaal zijn, is er de wens om het binnen Berrt rustiger aan te doen. Daarom zal Tineke stoppen met het runnen van de backoffice en zal Bert enkel part-time actief zijn met allroad trainingen en reizen binnen het bedrijf. Gelukkig heeft dit geen gevolgen voor de avontuurlijk ingestelde motorrijders.

Want met Peter van der Sluis is een nieuwe vennoot gevonden die samen met Werner en Bert de trainingen en reizen met plezier gaat verzorgen. Bij Peter en zijn familie stroomt het offroad-bloed al generaties door de aderen. Zijn titel “Nederlands Kampioen Trial 2008” is naast zijn nationale enduro-prestaties een klinkende bevestiging daarvan. En aangezien hij zijn vaardigheden ook nog eens helder kan overbrengen zal zijn inbreng Berrt weer een nieuwe boost geven. Dit tezamen met zijn jarenlange werkervaring met BMW Motorrad bij zowel de importeur als de dealerorganisatie maakt hem tot de ideale partner.

Een goede backoffice is voor Berrt met de overvolle catalogus een must en hiervoor is Dieni Folman als een zeer enthousiaste en kundige ‘oude bekende’ gevonden om de taken van Tineke over te nemen. In de tijd van het BMW Motorrad dealerschap van Bert en Tineke regelde zij voor Bert Duursma Motoren dat de BDM Rally-school op rolletjes liep. Zelf maakt zij nog steeds graag ritten en reizen op haar F 650 GS Dakar en weet dus als geen ander wat de wensen en verwachtingen van cursisten en reizigers kunnen zijn. Met alle ervaring en vernieuwingen aan boord is Berrt klaar voor een volgend lustrum. 

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws