Skip to main content

Suzuki motorfietsen krijgen nu 6 jaar garantie

Per 1 januari 2023 verdubbelt Suzuki Nederland-importeur Nimag de garantietermijn van alle nieuw verkochte motorfietsen. In plaats van 3 jaar garantie geldt voortaan 6 jaar garantie voor alle nieuwe motorfietsen van het motormerk tot een maximum van 100.000 kilometer.

Zes jaar/ 100.000 kilometer

Suzuki behoort jaarlijks tot de meest betrouwbare fabrikanten ter wereld. Betrouwbaarheid is dan ook een belangrijke kernwaarde van Suzuki. Om die betrouwbaarheid extra te benadrukken, biedt Suzuki Nederland vanaf 2023 jaar op elke nieuwe Suzuki motorfiets, die door Suzuki Nederland is geleverd aan een officiële Suzuki-dealer, nu 6 jaar/ 100.000 kilometer garantie.

Aanvullende garantie

De nieuwe garantietermijn geldt alleen in Nederland en bestaat uit 3 jaar fabrieksgarantie en een aanvullende garantie van 3 jaar, die door Suzuki Nederland wordt verzorgd.

Alle Suzuki producten zes jaar garantie

Van de allernieuwste V-Strom 800DE tot de efficiënte DF2.5 buitenboordmotor en van de krachtige Hayabusa tot de speelse Suzuki Ignis. Zes jaar Suzuki-garantie geldt vanaf 2023 voor álle nieuwe motorfietsen, buitenboordmotoren en auto’s die via de officiële Nederlandse Suzuki organisatie geleverd zijn. Hiermee is Suzuki uniek in de markt.

Meer informatie

Alle informatie, waaronder de voorwaarden, van de nieuwe 6 jaar Suzuki-garantie is te vinden op https://www.suzuki.nl/motoren/service/garantie-onderhoud/.

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws