Skip to main content

Suzuki Motoren presenteert prijzen voor 2019

Nieuwe kleuren, andere uitvoeringen en scherpe prijzen; de eerste 2019-modellen zijn vanaf nu te zien bij Suzuki Motoren-dealers. De prijs van de Suzuki GSX‑S1000S Katana wordt op een later moment bekendgemaakt. 

Nieuwe kleuren: 
Zwart met gouden details en goudkleurige wielen, rood met zwarte wielen of wit met donkerblauwe wielen. Vrijwel alle 2019-modellen brengen nieuwe kleurstellingen met zich mee. Ook hebben enkele modellen technische aanpassingen en zijn er nieuwe uitvoeringen verkrijgbaar, waaronder de 35 kW-variant van de GSX-S750, die daarmee ook met een A2-rijbewijs te rijden is.

Vanaf € 2.699,- :
Net als afgelopen jaar beginnen de prijzen van Suzuki Motoren bij € 2.699,-. Voor dat bedrag levert Suzuki de efficiënte en veelzijdige Address 110 motorscooter. Een trede hoger op de ladder hebben klanten de keuze uit twee heel verschillende motoren: de sportieve GSX-S125A en de stoere V-Strom 250A. Die modellen hebben beide een vanafprijs van € 4.999,-. In het overzicht hieronder staan alle prijzen van Suzuki Motoren voor 2019.

Link: de volledige 2019 prijslijst van Suzuki motoren van importeur Nimag voor Nederland vindt u hier

Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws