Stichting TT Museum in gesprek over permanente huisvesting

Het bestuur van de Stichting TT Museum, is serieus in gesprek met een partij over permanente huisvesting van een TT Museum. Tevens is het bestuur uitgebreid met Ruud Wiersema, oud-wethouder van de gemeente Assen.

Het Pop-up TT Museum in de aanloop naar de TT bij RTV Drenthe was een groot succes. Bezoekers spraken lovende woorden en vroegen om een vervolg. Initiatiefnemer Sjoerd Looijenga heeft hiermee de levensvatbaarheid voor een permanent TT Museum volgens het bestuur van de Stichting TT Museum wederom aangetoond en is hem bijzonder dankbaar voor zijn inzet. Het bestuur van de Stichting is ondertussen serieus in gesprek met een partij over permanente vestiging van het museum. Er zijn nog steeds meerdere opties in beeld, maar momenteel wordt concreet één locatie op mogelijkheden onderzocht.

Uitbreiding bestuur
Om de connectie tussen de regionale overheid en de politiek te waarborgen is Ruud Wiersema, oud wethouder van de gemeente Assen, op 4 juli 2018 toegetreden tot het bestuur. Het bestuur verstevigt hiermee haar netwerk en treedt slagvaardig en vol vertrouwen de toekomst tegemoet. Het voltallige bestuur bestaat thans uit Sandra Hoekman (voorzitter), Leo Fransen (secretaris), Rienk Jan Hessels (penningmeester), Ronald Obbes en Ruud Wiersema.

TT 1948

TT 1948,  Foto: TT-museum

Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal - Colofon

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven voor Nieuwsbrief