Skip to main content

Speciale edities Aprilia RSV4 Factory en Tuono V4 Factory

Aprilia introduceert vandaag een special edition kleurstelling voor de kroonjuwelen van het V4-gamma: de superbike RSV4 Factory en de hypernaked Tuono V4 Factory. Deze special editions worden gelanceerd ter ere van de historische overwinning van Max Biaggi, die op 26 juli 2009 op het circuit van Brno de allereerste zege voor de Aprilia RSV4 in het wereldkampioenschap Superbike behaalde.

Factory

De RSV4 Factory en de Tuono V4 Factory in deze speciale uitvoering zijn geïntroduceerd door de Aprilia Racing-rijders Aleix Espargaró en Maverick Viñales. De Aprilia V4 Factory SE-09 SBK-motoren beschikken over carbon luchtinlaten voor de voorremmen, een carbon voorspatbord en vallen op door hun kleurstelling die wordt gedomineerd door zwart met de kenmerkende rode en witte accenten op de kuip, de neus, de brandstoftank en de achterzijde van de motor. 

Vanaf juni 2024

De Aprilia RSV4 Factory SE-09 SBK is beschikbaar voor €28.999 euro en de Aprilia Tuono V4 Factory SE-09 SBK voor €22.699 euro. Beide modellen zullen vanaf juni verkrijgbaar zijn bij de geselecteerde Aprilia-dealers.

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws