Special Edition Honda Deauville

Honda’s nieuwste Special Edition van 2011 is de allrounder NT700V Deauville. Met een aantrekkelijk pakket aan accessoires is hij nu omgedoopt tot de Honda Deauville ‘Club Edition’. Na input van doorgewinterde Deauville-rijders heeft Honda de motor uitgerust met onder meer handvatverwarming, 12-voltaansluiting en een topkoffer.
Voor de Club Edition heeft Honda gepassioneerde Deauville-rijders om input gevraagd, waaruit bleek dat de meest begeerde accessoires vooral comfort, bagagecapaciteit en moderne techniek betroffen. De Deauville Club Edition is vervolgens uitgerust met niet alleen een topkoffer, die 45 liter extra bagagecapaciteit geeft, maar ook met extra grote (zij)kofferdeksels. Comfort komt in de vorm van handvatverwarming en met de 12-volt aansluiting kunnen rijders van de Deauville Club Edition voortaan direct hun navigatie- of communicatiesysteem inpluggen.

Middenklasse toermotor
NT650V, de eerste Deauville, is in 1998 voortgekomen uit zijn ‘naakte’ oudere broertje, de Honda Revere. Honda beantwoordde hiermee aan de vraag naar een middenklasse toermotor. De betrouwbare Revere, tot dan toe zonder kuip, werd na aanpassing van het motorblok verder aangekleed met onder meer in het design geïntegreerde zijkoffers, een kuip met windruit en een uitgebreider dashboard.

Special_Edition_Honda_Deauville

 

Trouwe fanschare
Vanaf dat moment heeft de Deauville met zijn grote wendbaarheid, soepele maar pittige V-Twinmotor en onderhoudsvrije cardanaandrijving een grote schare trouwe fans gewonnen. Het comfort, de ruime actieradius en de betrouwbaarheid maken de Deauville tot een populaire motorfiets voor zowel toertochten als woon-werkverkeer.

Transformatie
In 2006 onderging de Deauville een transformatie tot de NT700V, met Honda’s PGM-FI brandstofinjectie en 4 in plaats van 3 kleppen per cilinder. Naast meer vermogen en koppel kreeg de motor een in vijf standen verstelbare ruit, meer bagagecapaciteit en het befaamde gecombineerde remsysteem met ABS.

De NT700V Deauville Club Edition, naast een trouwe nu ook een luxe toerbuffel, is vanaf deze maand beschikbaar. Net als alle Special Editions van Honda biedt ook deze motorfiets voor een kleine meerprijs een enorm voordeel ten opzichte van de standaard uitvoering en losse accessoires.

 

 Bron: Honda


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal - Colofon

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven voor Nieuwsbrief