Skip to main content

Shark Race-R Pro GP Scott Redding Limited Edition

De nieuwe Shark Race-R Pro GP Scott Redding Limited Edition helm is er. ChromeBurner heeft als één van de weinigen een aantal van deze exclusieve exemplaren in de verkoop. Shop ‘m nu, want de voorraad is zeer beperkt.

De integraalhelm is uitgerust met een high-performance aero spoiler, die samen met toprijders is ontwikkeld en op het hoogste niveau is getest. De 22.06 gekeurde helm is gemaakt van carbon en is daarmee heel licht. Daarnaast heeft de helm een dubbel-D kinbandsluiting. Dit soort sluiting is al heel oud, maar nog altijd ongeëvenaard op het gebied van veiligheid, en daarom ook de enige soort kinbandsluiting die is toegestaan op het circuit.

Naast gave looks en veiligheid, biedt deze circuithelm optimaal comfort. De helm heeft een ventilatiesysteem met 7 uitlaatpoorten en 5 inlaatpoorten, die je fris en koel houden. Daarnaast is de helm uitgerust met een dual-density EPU kinbeschermer met een verwijderbare anti-vervuiling filter, zodat je altijd verzekerd bent van frisse lucht. De padding is verwijderbaar en wasbaar. Door het EasyFit-systeem is de helm ook geschikt voor brildragers.

Twee vizieren en helmtas

De Shark Race-R Pro GP Replica Redding Carbon wordt geleverd met twee vizieren: een helder exemplaar en een dark smoke variant waarmee jij je look helemaal compleet kunt maken. De vizieren zijn krasbestendig en hebben een anti-condens behandeling gehad. Daarnaast wordt deze helm geleverd met de officiële ‘Shark Racing Division’ helmtas, die wordt gebruikt door hun racers.

De Shark Race-R Pro GP 22.06 Replica Redding Carbon is verkrijgbaar in de maatvoering S tot en met XL. De prijs van deze zeer gelimiteerde helm is €1200,-. De nieuwe Shark replica helm heeft een beperkte oplage van slechts 450 stuks, en bij ChromeBurner hebben we er een aantal beschikbaar! Deze zeer exclusieve Race-R Pro GP is een replica van de helm van Scott Redding, met de iconische gouden ster en bulldog. Een echte blikvanger dus!

De helm is verkrijgbaar op de website van ChromeBurner Motorgear: www.chromeburner.nl/shark-race-r-pro-gp-22-06-replica-redding-carbon-gold-anthracite-dqa

Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws