Scrambler bestverkochte Ducati modelfamilie in 2020

De komst van de nieuwe modellen bij de dealers maakt een einde aan een uitstekend 2020 voor de Ducati Scrambler, die met 9265 wereldwijd geleverde eenheden de meest verkochte motorfietsfamilie van de fabrikant uit Borgo Panigale was gedurende het afgelopen jaar. Dankzij dit resultaat, hebben de Scramblers ook de mijlpaal van 80.000 wereldwijd gedistribueerde motorfietsen gepasseerd, zes jaar na de introductie ervan

Met de intrede in het gamma van de nieuwe 2021 motorfietsen, is de Ducati Scrambler familie nu nog completer, variërend in een verscheidenheid van stijlen en tegemoetkomend aan de verschillende behoeften van alle liefhebbers van het merk. De complete familie is nu als volgt samengesteld: Icon, Icon Dark, Desert Sled, Nightshift, 1100 PRO gamma in PRO, Sport PRO en Dark PRO varianten. Alle modellen zijn uitgerust met Ducati Multimedia System, het infotainmentsysteem dat het mogelijk maakt om de motorfiets te verbinden met de smartphone en de headset van de helm. 

De Nightshift is verkrijgbaar voor 12.490 Euro in Nederland, terwijl de Desert Sled voor 13.490 Euro in Nederland verkrijgbaar is. De Icon in de nieuwe kleur “Ducati Red” staat vanaf medio februari bij de dealers voor 10.990 Euro in Nederland. 


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal - Colofon

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven voor Nieuwsbrief