Skip to main content

De Exo-City II is de ideale open face motorhelm. Uiteraard perfect geschikt voor wie veelvuldig in de stad te vinden, maar ook voor daarbuiten. Dit heeft te maken met het grote vizier, dat niet alleen in de breedte voldoende zicht geeft, maar ook voldoende lengte biedt. Hierdoor wordt het gezicht ook op hogere snelheden voor de wind goed afgeschermd. Een uitstapje naar de snelweg is daardoor ook goed mogelijk. Door de polycarbonaatschaal is de Scorpion Exo-City II daarnaast erg licht en biedt deze ook voldoende bescherming.

De Exo-City II biedt naast voldoende veiligheid ook de kwaliteit die u van Scorpion gewend bent. Om dit te bekrachtigen biedt Scorpion maar liefst vijf jaar garantie op de helm. Qua veiligheid voldoet ook de Exo-City II aan de laatste ECE 22-06 goedkeuring.

Draagcomfort

Het draagcomfort van de Scorpion Exo-City II staat ook op een zeer hoog niveau. Dit komt onder andere door de twee buitenmaten die Scorpion aanbiedt voor de helmschaal. Voor brildragers is de helm voorzien van het Kwikfit systeem. Deze uitsparing in de helmbekleding is geschikt voor een uiteenlopend scala aan brillen. De KwikWick bekleding zorgt voor de juiste isolatie, waardoor de Exo-City II juist koel aanvoelt in de zomer en warm in de winter. Daarnaast is de stof anti-microbiologisch en gemakkelijk uitneembaar om te wassen. Door middel van het Speedview zonnevizier is een losse zonnebril ook overbodig, juist omdat dit zonnevizier zo eenvoudig in- en uit te schuiven is. Door middel van de micrometric buckle is de kinband eveneens eenvoudig te openen en te sluiten.

Eveneens prettig is de bluetooth voorbereiding. De kleine uitsparingen in de helmbekleding bieden namelijk voldoende ruimte voor het plaatsen van een communicatie systeem, zonder de oren af te klemmen.

De Scorpion Exo-City II is beschikbaar in verschillende kleuren, waarbij er ook de keuze is voor originele en opvallende graphics.

  • Maatvoering: XS tot en met XXL (in twee verschillende buitenmaten)
  • Prijs: vanaf €129,90 (Graphics vanaf €159,90
  • Kleuren Solid: White, Black, Cement Grey en Matt Black
  • Kleuren Vel: Gris Mat/Rouge, Noír Métal/Blanc, Rouge/Blanc en White/Neon Yellow
  • Kleuren Mall: White/Red, Rouge/Blanc/Blue en Blanc/Rose/Vert
  • Kleuren Bee: Blanc/Vert/Or en Black/White
  • Kleuren Short: Argent Mat/Blanc en Gris/Rouge
  • Garantie: 5 jaar

Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws