Samenwerking Damen motorkleding Breda en Premium Motors in Apeldoorn

Damen Motorkleding uit Breda gaat samenwerken met het onlangs verbouwde ‘Premium Motors’ in Apeldoorn om confectie motorkleding en maatwerk motorkleding aan motorrijders aan te bieden. Geografisch is dit voor Damen een geweldige plek in het land om hun producten te kunnen presenteren.

Sinds 1964 specialiseert Damen zich onder andere in maatwerk en een persoonlijke aanpak. Deze visie en werkwijze draagt Premium Motors ook uit. Dit zie je bijvoorbeeld terug in de op maat gemaakte zadels die zij aanbieden van het merk ‘Bagster’. Iedere klant is uniek en daardoor is een persoonlijke aanpak bij Premium vanzelfsprekend. Zoals de naam ‘Premium’ aangeeft staat kwaliteit voorop. Het concept van Premium is een optelsom van ‘best practices’ en Damen Motorkleding mag dit op het gebied van motorkleding complementeren. Premium motors bestaat sinds 2011, maar er is meer dan 30 jaar ervaring in huis door Carol Mulder die het bedrijf oprichtte. Er zijn standaard ruim 150 occasions op voorraad op een oppervlakte van in totaal 1600 m2.

Welke Damen producten zijn er te koop?
Jassen: Delano 2, Olympus Dynatec, Olympus Cordura en Titano.
Broeken: Delano, Titano en Four Seasons.
Handschoenen: Expedition, Retro en de Urban Summer.

Veel activiteiten tijdens het heropeningsweekend Premium Motors
Premium Motors heeft gedurende de winter flink verbouwd en nodigt alle motorrijders van harte uit voor de heropening dit weekend. Op zaterdag 2 maart (van 10.00 tot 17.00) en zondag 3 maart (van 12.00 tot 16.00) staan de deuren extra wijd open voor een kennismaking met het vernieuwde Premium Motors. Tijdens dit weekend staan er verschillende activiteiten op het programma. Zo kun je (afhankelijk van het weer) onder begeleiding demorijden op diverse 2019 Kawasaki modellen, de Hyperpro veringspecialistens staan klaar voor een gratis veringcheck en medewerkers van diverse leveranciers waaronder Shoei (op zaterdag) en Damen zijn aanwezig om hun op maat te maken producten te demonstreren. Natuurlijk zijn er diverse aanbiedingen die uitsluitend tijdens het heropeningsweekend geldig zijn.
De heropening van de Premium Motors showroom is op 2 en 3 Maart aan de Steenbokstraat 27, 7324 AZ in Apeldoorn. Mis dit grote feest niet, u bent van harte uitgenodigd in Apeldoorn!

https://www.premiummotors.nl/Overons/Heropening2en3maart.aspx
http://www.damenmotorkleding.nl/


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal - Colofon

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven voor Nieuwsbrief