Rukka motorpakken voor vrouwen: Elastina en Toughtrail

Motorrijden is al lang niet meer alleen voor mannen. Rukka heeft de trend opgepakt en heeft nu twee nieuwe damesmodellen geïntroduceerd – Elastina en Toughtrail. Deze pakken zijn een aanvulling op het reeds bestaande topmodel Orbita en het nieuwste Salli-model. Alle damespakken beschikken over uitstekende veiligheidskenmerken welke Rukka sinds jaar en dag kenmerkt. Uiteraard voorzien van de Gore-tex membraam, exclusieve Rukka D3O protectoren en een uitstekende pasvorm. De damesmodellen zijn allemaal gefabriceerd volgens de filosofie van het Finse merk: “Veilig en comfortabel, terwijl het voldoet aan de hoogste normen van weerbestendigheid en rijcomfort”. Met in totaal vier dames pakken is er volop keuze!

Toughtrail 
Met het Toughtrail-assortiment spreekt Rukka met name de adventure bikes aan. Deze jas is voorzien van een uitneembare Gore-tex membraam welke aan de binnenzijde voorzien is van outlast (temperatuur regulerend). De broek is aan de binnenzijde voorzien van leren panelen voor meer comfort en veiligheid. 

Elastina 
De Elastina is voorzien van een uitneembare thermo voering welke zorgt dat deze jas het gehele jaar door gedragen kan worden. Deze jas is voorzien van stretch codura welke zorgt voor een optimale pasvorm.

Alle damespakken zijn voorzien van een ritssluiting aan beide zijden van de jas. Wanneer ze worden geopend, maken ze het gemakkelijker om het pak aan te trekken en zorgen ze voor ventilatie. Rukka heeft de damesmodellen ook voorzien van protectoren die speciaal zijn afgestemd en ontworpen voor dames. Vanzelfsprekend is de jas aan te ritsten aan elke Rukka broek.

Maten en prijzen
De jassen zijn verkrijgbaar in de maten 34 tot 50. Rukka biedt de broek met standaard beenlengte in de maten 34 tot 46, met extra beenlengte in de maten 36 t/m 42 en in een verkorte versie in de maten 34 tot 50.
Orbita Jas € 849,- / Broek € 669,-
Toughtrail Jas € 699,- / Broek € 549,-
Elastina Jas € 549,- / Broek € 449,-


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal - Colofon

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven voor Nieuwsbrief