Royal Enfield lanceert vernieuwde 2021 Himalayan 410 Euro5

Na de introductie van de nieuwe Meteor is het nu tijd voor de vernieuwde Himalayan. De Royal Enfield Himalayan zal leverbaar worden in vier nieuwe kenmerkende, op het terrein geïnspireerde kleurstellingen, samen met een reeks extra modelupgrades. De veelzijdige adventure-touring motorfiets zal leverbaar worden in New Granite Black, Mirage Silver, Pine Green en in Lake Blue. 

De nieuwe Euro 5 Himalayan is net als de Meteor uitgerust met de Royal Enfield Tripper, het navigatiesysteem voor stapsgewijze navigatie in realtime, gebouwd met het Google Maps-platform en via de Royal Enfield App gekoppeld aan de smartphone van de rijder. Andere features zijn uitschakelbaar ABS op het achterwiel, waarschuwingsverlichting, verbeterd zadel, aangepaste bagagedrager en een aangepast subframe aan de voorzijde, zodat de algehele zitpositie beter geworden is.

Naast nog een aantal kleine optische veranderingen mogen we de verlenging van de garantie en de Road Side Assistance van 2 naar 3 jaar zeker niet vergeten. MotoMondo, de vertegenwoordiger van Royal Enfield voor de Benelux, meldt dat er motorisch niets gewijzigd is. Prijzen van de ‘Go Anywhere’ motorfiets beginnen in België bij € 5.399,- (inclusief afleveringskosten) en € 6.199,- rijklaar in Nederland. De vernieuwde Euro5 Royal Enfield Himalayan zal naar verwachting vanaf eind mei 2021 leverbaar zijn. 


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal - Colofon

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven voor Nieuwsbrief