Skip to main content

Het Replica pak is een directe afstammeling van de bescherming die een aantal van ’s werelds beste MotoGP rijders dragen. Op basis van de feedback en input van onze Rev’it! helden hebben we buitengewone technische ontwikkelingen en materiaalinnovaties bereikbaar gemaakt voor dagelijkse sportbike rijders en circuitdag amateurs. 

Monaco rundleer en PWR, Kevlar Stretch: 
Om een synergie tussen top-level bescherming en volledige bewegingsvrijheid te realiseren, is de Replica ontworpen met een combinatie van hoogwaardig Monaco rundleer en strategisch geplaatst PWR | Kevlar stretch materiaal, verbonden met veiligheidsnaden en –stiksels. De leren vlakken zijn gedeeltelijk of geheel geperforeerd en een aero cool 3D mesh voering zorgt voor een goede luchtstroom langs de huid. 

CE-level 2 protectie: 
Het Replica pak heeft de hoogste CE-level 2 protectie en de knie- en schouderstukken zijn verstelbaar, voor een perfecte, op maat gemaakte pasvorm. Aan de buitenkant van de schouders en ellebogen zitten dual-comp protectoren en een VCS | speed hump op de rug levert agressief ogende, aerodynamische bescherming op, met binnenin plek voor een optionele waterzak, een must tijdens lange ritten of circuitdagen. Het pak is voorbereid voor de Seesoft CE-level 2 rugprotector, maar kan ook gedragen worden met een losse rugprotector, bijvoorbeeld de Tryonic 3.7. 

Leverbaar in zwart/rood, wit/rood en zwart/fluorescerend geel, in de maten 44-56. 


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws