Recall: Husqvarna Vitpilen 701 en Svartpilen 701

Husqvarna Motorcycles kondigt de terugroepactie aan van de 2018-2020 Vitpilen 701, de 2019 en 2020 Svartpilen 701 en de 2019 Svartpilen 701 Style-machines voor 2018, 2019 en 2020 vanwege mogelijke brandstoflekkage.

Alle tanks moeten worden vervangen door een verbeterd onderdeel vanwege mogelijke oneffenheden in het gebied van het afdichtingsoppervlak tussen de tank en de brandstofpomp, evenals de tank en de brandstofniveausensor. De verbeterde tanks hebben een grotere wanddikte om deze afwijking te corrigeren.

Klanten die een van de betrokken motorfietsen bezitten, worden op de hoogte gebracht door middel van een persoonlijke brief en gevraagd om onmiddellijk contact op te nemen met een geautoriseerde Husqvarna Motorcycles-dealer om een ​​afspraak te maken voor inspectie en vervanging. Alle werkzaamheden door geautoriseerde Husqvarna Motorcycles-dealers zullen kosteloos worden uitgevoerd voor eigenaren van de Vitpilen 701, Svartpilen 701 en Svartpilen 701 Style.

Bovendien kunnen alle Husqvarna-eigenaren online checken in de ‘Service’ pagina van de Husqvarna Motorcycles’ website om te bepalen of hun motorfiets wordt beïnvloed door deze terugroepactie.

Meer informatie over alle geautoriseerde dealers vindt u op de ‘Dealer Section’ van de Husqvarna Motorcycles’ website.

 


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal - Colofon

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven voor Nieuwsbrief