Racecracks groeit verder

In 2009 werd Racecracks opgericht en in 2010 vonden de 1e circuitdagen plaats op het circuit van Mettet. Hier heeft Racecracks de basis gelegd voor de trainingsmethodes, groepsindelingen en de organisatievorm. In 2012 werd er voor het eerst op het circuit van Drenthe, het TT-circuit te Assen een dag georganiseerd die terecht een succes was. Vorig jaar kwam daar het CHM circuit Lelystad bij maar dit politie circuit sluit komende September helaas haar deuren om ruimte te maken voor de uitbreiding van vliegveld Lelystad. Toch hebben we dit jaar nog 2 circuitdagen kunnen bemachtigen.

Over ruim 2 maanden staat er een heuse voorjaarstraining / motorvakantie gepland in Spanje op het circuit van Alcarras. (t.h.v. Barcelona) Na alle circuits in Spanje en Portugal te hebben doorgenomen lijkt ons het circuit van Alcarras de beste keuze om ook nog enigszins met lage kosten op een geweldig groot circuit te rijden. Met name omdat veel deelnemers ervoor kiezen met eigen vervoer de reis te maken. Datums 15, 16 en 17 Maart. Mooi voor de 1e races en qua weer veel beter als in Nederland en België rond die tijd.

En als klap op de vuurpijl gaat Racecracks naar Zandvoort in 2017. We beginnen met 3 zomeravonden waarbij alleen de instructiegroepen niveau 1, niveau 1+ en niveau 2 kunnen inschrijven. Je rijdt dan tussen 17.00 en 19.00 maar liefst 3 sessies van 20 minuten onder de ruime ervaring van de gecertificeerde Racecracks instructeurs. Op 18 September is er een volledige RC dag op Zandvoort waarbij ook vrij gereden kan worden voor scherpe prijzen.

Op Assen staan dit jaar 4 dagen op het programma. Alle datums en prijzen staan op: http://www.racecracks.nl/pages/events/ en tot 1 Februari is de vroegboekkorting geldig wat zomaar 20,- per inschrijving scheelt. Racecracks is alweer ruim 1 jaar een B.V. en nu kan er veel makkelijker betaald worden door het betaalsysteem van Mollie waarbij je met Ideal, creditcard en vele andere betaalsystemen makkelijker kan betalen.
Graag tot ziens op het circuit bij Racecracks trackdays & racing school.


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal - Colofon

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven voor Nieuwsbrief