Skip to main content

Race-Kids kalender januari en data zomerkamp 2020

Er stonden 15 teams van drie rijders aan de start tijdens de Endurance Estafette bij Van der Ende Racing Inn in Poeldijk. Het evenement werd georganiseerd op maandag 30 december. De 45 deelnemers waren verdeeld over drie groepen qua niveau. De jongste deelnemer was 7 jaar en de oudste deelnemer was 34 jaar. De snelste rondetijd werd gereden met een 59,8 seconde en dat was een nieuw record! De top-vijf teams lagen met hun gemiddelde rondetijd erg dichtbij elkaar. Het was ontzettend spannend, maar bovenal verassend voor velen hoe leuke deze vorm van endurance racen is. In de Estafette Endurance maakt iedere deelnemer kans op de winst. Na twee oefenstarts, begon de 2 uurs met de beginnersgroep met de verrassende LeMans start, waarbij de kinderen moesten rennen naar hun motoren en vervolgens opstapten. Hier en daar een schuiver, sommigen hadden de pech van een uitvallende motor, maar het leeuwendeel kon de eindstreep halen. 

Iedereen heeft een mooie Vrooam prijsbeker ontvangen waarbij de top drie uiteraard apart werd gehuldigd. Spannend was het tot in de laatste seconden met het winnende team op 99 ronden gevolgd op 15 seconden door het 2e team en het 3e team op 98 ronden! De winst ging naar het team van Rafael, Casper en Mandy. De Vrooam aankledingsprijs ging naar Julian van Kalkeren, omdat zijn motor met de kerst verlichting was versierd en het daardoor ook perfect de sfeer van de dag weerspiegelde. De Vrooam milieu mat maakt de aankleding compleet. 

Kalender januari 2020
We zitten natuurlijk nog volledig in het indoor seizoen. De eerste maand van 2020 trappen we af met vier evenementen op vier verschillende locaties. We starten zondag 12 januari bij Kartplaza Actionworld in Nijverdal. Vervolgens zijn we later in januari ook nog te vinden in Roosendaal, Meppen (D) en Poeldijk. Bekijk hieronder de volledige kalender van januari.
Nijverdal, Zondag 12 januari
Roosendaal, Zaterdag 18 januari
Meppen (D), Zondag 19 januari
Poeldijk, Zaterdag 25 januari

Data zomerkampen 2020 bekend
Race-Kids gaat dit jaar maar liefst aan drie zomerkampen deelnemen en dat ook nog eens in drie verschillende landen. We kunnen ook de data’s bekend maken van onze zomerkampen, zodat je daar in je agenda rekening mee kan houden. Ons eerste zomerkamp is Spa Francorchamps (België) van 16 t/m 18 juli. Een maand later hebben we ons jaarlijkse zomerkamp op de TT Junior Track in Assen van 4 – 6 augustus. Vervolgens zijn we niet veel later in Franse Juvaincourt van 13 t/m 16 augustus.

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws