Skip to main content

Qooder 4-wielige motorscooters bij Bosch Car Service dealers

Nog maar enkele weken op de Nederlandse markt en direct vindt Qooder in Bosch Car  Service, Nederlands grootste garageketen, zijn dealernetwerkpartner. Al tijdens de voorbereiding voor de marktintroductie ging de importeur op zoek naar een partner voor zijn dealernetwerk. Dat mocht dan best, als gedachte net zo eigenwijs als de Qooders, een partner worden búiten het tweewielerspectrum. Het werd Bosch Car Service, waar de eerste leden inmiddels aansloten en hun eerste Qooders ontvingen.

Mobiliteitsschakel?
Freek Sanders van Well, directeur Qooder Nederland: “De 4-wiel Qooder, zeg maar Qooder Quadro, is  uniek in zijn soort en geschikt voor autorijbewijs. Dat zette mij aan het denken, want lag de oplossing voor een dealernetwerk wellicht bij autobedrijven? Zocht een autoketen aanvulling op zijn formule? We kwamen in gesprek met Bosch Car Service. En ja, zij zochten ‘iets aanvullends in mobiliteit’. In no time lag er een blauwdruk om hun leden Qooder-dealer te laten worden. De eersten zijn al gestart.”

Samenwerking
Michiel Frijters, Concept Manager Bosch Car Service Nederland: “Wij zochten nieuwe opties voor onze leden. In gesprek met Qooder zagen we de potentie. Met hen als partner bieden we leden meerwaarde voor hun verkoop en hebben zij er een eyecatcher bij in de showroom. De eersten zijn razend enthousiast. Qooder is een wendbare en tegelijk comfortabele en stabiele machine én nog eens technisch heel mooi gebouwd. Daar houden onze leden wel van. Qooder biedt kwaliteit en past in onze mobiliteitsvisie en je mag alle modellen met autorijbewijs rijden. Mooi om zo samen tot één sterk netwerk te komen.”

Spitsdrukte
“Met Bosch Car Service garanderen we kopers zekerheid en technische kennis”, zegt Freek Sanders van  Well. “Automobilisten kennen Bosch als grootste onafhankelijke garageketen. Nu staan er ook Qooders in de showroom. Samen willen we een landelijk kwaliteitsdealernetwerk. En wisten wij voorheen niets van corona en de naweeën, nu kan een Qooder bijdragen in het woon-werk verkeer. Openbaar vervoer durven velen misschien niet in en met de auto sta je wéér in de file. Op de Qooder telt spitsdrukte niet meer.”

Enthousiaste dealer
Qooder-dealer van het eerste uur bij Bosch Car Service is Autobedrijf De Baaij, Nijmegen: “Wij draaien goed met onze werkplaats en occasions. Als dealer van Qooder krijgen we er mooie omzetkansen bij. Ook in en om Nijmegen slibt het verkeer maar al te vaak dicht. Een Qooder is een uitkomst, als je vanuit Lent dwars door de stad moet! Hij is wendbaar, veilig, comfortabel en stabiel. Je rijdt er, met B-rijbewijs, zo op weg. Een heerlijk gevoel van vrijheid en parkeren vraagt ook maar weinig ruimte”, aldus enthousiaste eigenaar Thijs de Baaij.

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws