Skip to main content

Pure Motorcycle collection van Belstaff

De ‘Pure Motorcycle collection’ van Belstaff is een heren collectie gemaakt voor bescherming en pure adrenaline. De Pure Motorcycle collectie refereert aan Belstaff’s motorrace geschiedenis maar heeft pure prestatie als kernwaarde.

Sinds haar oprichting in 2005 heeft Pure Motorcycle zich gericht op het mixen van Belstaff’s rijke motorfiets- en race erfgoed met geavanceerde technische veiligheid, stof innovatie en een sterk ontwikkeld gevoel voor design. Met deze unieke combinatie staat Pure Motorcycle alleen in de motorfiets kledingmarkt met een duidelijk visie voor luxe en prestaties.

Met de herijking en nieuw ontworpen 2013 collectie biedt de lijn maximale weerstand tegen slijtage, wind, water en koude zonder compromissen met ademend vermogen, comfort of stijl. De Pure motorfiets collectie is geënt op de iconische jassen waarmee Belstaff beroemd werd in de jaren twintig. Elk onderdeel is voorzien van een CEE-certificaat voor bescherming van de motorrijder op de openbare weg.

Olivers Mount Blouson
Een klassiek blouson-snit met korte lengte die op de heup valt geeft de Olivers Mount Blouson een sportief uiterlijk met motoruitstraling. Voor de Pure Motorcycle collectie is deze uitgevoerd in zwart rundleer met nerf welke op natuurlijke wijze wordt gelooid, drum-geverfd met een dikte van 1mm voor slijtvastheid en verbeterde comfort. Versterkingen op de schouders en ellebogen voldoen aan de standaarden van de Europese CE-veiligheidsnormen. De nekriem voor bescherming tegen de wind is verstelbaar en de buikriem verstelling is van een cover voorzien ter voorkoming van krassen. Het phoenix logo op de linkermouw appelleert aan Belstaff’s erfgoed. De detailhandel prijs bedraagt € 895,00

Over Belstaff
Belstaff is een wereldwijd Brits luxe lifestyle-merk doordrenkt van haar erfgoed en de geest van
avontuur. De onverschrokken ontdekkingsreiziger en mode-liefhebber zal in Belstaff direct de laagdrempelige luxe voor een moderne levensstijl ontdekken die beïnvloed is door haar rijke geschiedenis. Belstaff heeft haar hoofdkantoor in New York en Londen en heeft showrooms in Londen, New York, Milaan en München. www.belstaff.com.

 


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws