Programma motorvermaak TT-Festival Assen 2019

Wat zou het TT-festival in Assen zijn zonder ronkende motoren en de geur van brandend rubber? Precies! Dus ook dit jaar weer veel motorvermaak. Net als voorgaande jaren starten we op de vroege vrijdagavond (19.30 uur) met de Univé TT NightRide. Een bijzondere route door het centrum van Assen waar inmiddels meer dan 1000 motoren aan meedoen. De motorrijders worden warm verwelkomd door ruim 20.000 toeschouwers. In de middag kunnen motorrijders al meedoen met de Motoport Assen TT Toertocht, die dit jaar langs een route gaat die grotendeels uitgezocht is door Egbert Streuer. 

Op de Weiersstraat kleurt het 2 avonden groen. Het groen van Monster Energy. Monster neemt dit jaar de Rusische Stuntrijders van Legend Stuntteam mee en Rick van Goethem die met zijn driftauto de randjes van het parcours op zoekt. Ook is onze locale held Martijn Brink van Perfect Freestyle weer van de partij.

En nieuw dit jaar is de Univé4Wheels. Univé4Wheels is een optocht van meer dan 150 bijzondere voertuigen door het centrum van Assen. Zo rijden er oldtimers mee, bijzondere exemplaren van autodealers, voertuigen van hulpdiensten, future cars op het gebied van duurzaamheid, agrarische voertuigen en een ‘powerblok’ van machtige voertuigen met veel pk’s. De Univé4Wheels vindt plaats op zaterdag 29 juni en start om 18.30 uur.

TT Laan 
Ook in de TT Laan (vrijdag 28 juni en zaterdag 29 juni, Torenlaan) voert het thema motor de boventoon. En dit jaar speciale aandacht voor Egbert Streuer en Jack Middelburg. In het Drents Museum vindt de Egbert Streuer tentoonstelling plaats. Tijdens het TT Festival is in de TT Laan aandacht voor deze tentoonstelling met onder andere foto en video beelden. Ook worden er bijzondere motoren tentoongesteld, is er motor gerelateerde merchandise en kun je zelf meedoen met een aantal activiteiten. 

Link: muziekprogramma TT Festival 2019


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal - Colofon

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven voor Nieuwsbrief