Zelf opstappen en motorrijden op Dutch Motorcycle Festival 2017

Op de eerste editie van Dutch Motorcycle Festival, het eerste zomerfestival waarbij het volledig om motoren, muziek en food draait, komen bezoekers zelf in actie. Zij kunnen naast het maken van testritten, ook verschillende motorsporten uitproberen. Ook motorfans zonder rijbewijs kunnen hun hart ophalen; zaterdag 26 augustus op het festival volgen zij hun eerste rijles om het rijvirus te pakken te krijgen. 

1. Zelf trial rijden 
Altijd al eens op een trialmotor willen rijden, maar is het er nog nooit van gekomen? Dutch Motorcycle Festvial biedt bezoekers de kans om de kneepjes van het vak te leren. Nonstop Motoren is aanwezig met een heel stel trialmotoren en geeft 1 op 1 begeleiding. Bezoekers kunnen zich ter plekke inschrijven en gratis opstappen. 

2. Probeer Moto Gymkhana 
Wat? Ja, je leest het goed. Moto Gymkhana, dé motorsport uit Japan waarbij motorrijders een behendigheidsparcours afleggen. Wil jij zien of je rond een parcours van pylonen kan rijden en de snelste tijd neerzet? Daag jezelf uit en probeer onder begeleiding een rondje op Dutch Motorcycle Festival.

3. Pak je eerste rijles
Motorliefhebbers zonder rijbewijs kunnen ook losgaan in de Dutch Motorcycle Festvial-snoepwinkel. BOVAG staat namelijk klaar voor hun eerste motorrijles. Inschrijven, opstappen en rijden, zo simpel is het.

4. Parcours voor de jongste motormuizen
Kids mogen zich gaan opmaken voor een gave dag. Zij kunnen op miniquads van Quadcentrum Van der Ham en minibikes van Race Kids hun eerste kilometers afleggen op een parcours. Je kunt er immers niet vroeg genoeg mee beginnen!

Dutch Motorcycle Festival
Zaterdag 26 augustus staat in het teken van Dutch Motorcycle Festival. Het festival is er voor iedereen met een motorhart. De hele dag staat in het teken van motoren, muziek en food. Het is dé plek waar je oude motorvrienden ontmoet en nieuwe vrienden maakt. Dutch Motorcycle Festival vindt plaats op een legendarische, ruige locatie; Vliegveld Twenthe in Enschede. De organisatie is in handen van de makers van MOTORbeurs Utrecht, de grootste motorbeurs van Nederland.

Facts
Wat: Dutch Motorcycle Festival, van de makers van MOTORbeurs Utrecht
Wanneer: 26 augustus 2017
Waar: Vliegveld Twenthe in Enschede

Tickets:
Voorverkoopprijs: € 16,50
Kassaprijs: € 18,50
Kinderticket, 6 t/m 13 jaar: € 5,-
Kinderen t/m 5 jaar: gratis


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal - Colofon

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven voor Nieuwsbrief