Skip to main content

Yamaha Tenere Tour: zelf rijden met de Tenere 700

Sinds de langverwachte introductie in 2020 is de Yamaha Ténéré 700 één van de meest bejubelde motoren ter wereld. Zowel pers als publiek hebben deze onverschrokken globetrotter in de armen gesloten. En dat is niet gek, want met een bloedlijn van grenzeloze mogelijkheden en adventure-ready veelzijdigheid is de Ténéré 700 een van de meest complete en aantrekkelijke motorfietsen in het adventure-touring en rally raid segment. En dit voorjaar biedt Yamaha jou de kans de Ténéré 700 geheel vrijblijvend zelf te ervaren op verhard en onverhard wegdek tijdens de Yamaha Ténéré Tour.

Open voor iedere rijder

Op 20 mei 2022 doet de Yamaha Ténéré Tour het TT Circuit in Assen aan. Op 26 mei maakt de Tour een stop op Circuit Jules Tacheny in het Belgische Mettet. De Yamaha Ténéré Tour geeft je de mogelijkheid om onder begeleiding van professionals een opwindende proefrit te maken met de Ténéré 700. De route is zo’n 45 minuten lang en voert je zowel over asfalt als over onverharde ondergrond. Zo krijg je alle mogelijkheid om de vele kanten en de grenzeloze vrijheid van de Ténéré 700 zelf te ervaren. Je hoeft geen offroad ervaring te hebben, de route is ook voor beginnende offroad rijders goed te voltooien. En het mooie is: een proefrit tijdens de Yamaha Ténéré Tour is helemaal gratis. Schrijf je dus snel in op https://www.yamaha-motor.eu/nl/nl/experiences/yamaha-tenere-tour/#/, want er is maar beperkt plek.

In Assen en Mettet zal bovendien de gloednieuwe Yamaha Ténéré 700 World Raid te zien zijn. Dat wil je dus niet missen. 

Aanmelden en informatie via: https://www.yamaha-motor.eu/nl/nl/experiences/yamaha-tenere-tour/#/

The Next Horizon is yours

De Yamaha Ténéré 700 biedt rijders een zeer veelzijdig pakket tegen een scherpe prijs. Het compacte chassis biedt maximale wendbaarheid, zowel zittend als staand. De koppelrijke 689 cc CP2-viertaktmotor is soepel en krachtig tegelijk en dankzij de instelbare upside-down voorvork en verstelbare achtervering heb je altijd je perfecte handling, met of zonder passagier of bagage. De agressieve, op de rallysport geïnspireerde koplamp met 4 LED’s, de rallystijl cockpit en het 21-inch voorwiel maken de adventure-ready look compleet. De Ténéré 700 is leverbaar in drie verschillende uitvoeringen, klaar om op jacht te gaan naar The Next Horizon. Naast de standaard Ténéré 700 en de rally-gerichte Ténéré 700 Rally Edition, is er nu ook de Ténéré 700 World Raid. Uitgerust met dubbele brandstoftanks en een hoogwaardige KYB-voorvork brengt deze je op plekken waar geen motorfiets je voor ging.

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws