Skip to main content

Yamaha Motor op Motorbeurs Utrecht 2020: grote stand en veel activiteiten

 Zoals ieder jaar is Yamaha weer één van de smaakmakers op de komende Motorbeurs Utrecht, die van 20 t/m 23 februari 2020 gehouden wordt in de Jaarbeurs. Yamaha pakt groots uit, met een grote en veelzijdige stand waar heel veel te zien en beleven is. 

Producten in drie segmenten 
Alle motoren en scooters uit het Yamaha productgamma zijn op de stand te vinden. Het aanbod is opgedeeld in drie segmenten: Feel, Move en Race. Feel bestaat uit de Sport Touring, Hyper Naked, Adventure en Sport Heritage modellen, Race uit de SuperSport modellen en Move uit alle Sport Scooter modellen. Rijders, fans en geïnteresseerden worden van harte uitgenodigd om de nieuwste modellen te komen ervaren en/of hun slag te slaan in de Yamaha shop op de stand. De stand is te vinden in hal 7 stand E104.

R-World
Zowel in de MotoGP als in het World Superbike Championship strijdt Yamaha altijd om de podiumplekken. Op de MOTORbeurs krijgen bezoekers de kans zich onder te dompelen in de wereld van Yamaha Racing. In de R-World waan je je op de Paddock tijdens de TT Assen. In een Virtual Reality race simulator kunnen bezoekers hun racing skills tonen. De drie hoogste scores worden beloond met geweldige Yamaha R-prijzen! Ook is iedereen welkom om zich ‘op het circuit op een hele exclusieve Yamaha fabrieksracer’ te laten fotograferen door een professionele fotograaf.

Zelf proefrijden
Zijn bezoekers na al het moois op de stand geïnspireerd geraakt dan zijn ze van harte welkom om verschillende Yamaha modellen zelf te komen proefrijden. In de Test The Bike Area staan diverse modellen klaar om helemaal gratis te proberen. Helmen, handschoenen en beschermende kleding zijn kosteloos te leen.

Motorbeurs Utrecht
Motorbeurs Utrecht is het grootste motor-event van Nederland en de officieuze kickstart van het nieuwe motorseizoen. Behalve stands van merken en motorclubs staan er dealers met occasions en vind je er alles van accessoires tot reizen. Er zijn stuntshows, je kunt zelf proefrijden, er zijn demonstraties en nog veel meer. Op donderdag en vrijdag is de beurs open van 10.00 tot 21.00 uur, op zaterdag en zondag van 10.00 tot 18.00 uur. Dagkaarten kosten EUR 14,00, Avondkaarten EUR 11,00. Tickets zijn verkrijgbaar via: https://mtrn.ws/MOTORbeursUtrecht2020 

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws