Skip to main content

Yamaha evenementenkalender 2023

Voor 2023 beschikt Yamaha over een goed gevulde kalender met een grote diversiteit aan evenementen voor haar verschillende productgroepen en segmenten. Hiermee garandeert het merk iedere consument een werkelijke Yamaha-beleving.

Yamaha Demo Ride Tour: 4 maart – 14 oktober 2023

Na 29 succesvolle proefrijdagen in 2022 keert de Yamaha Demo Ride Tour terug in 2023 met maar liefst 34 evenementen. Voor wie nog niet bekend is met het concep;, de Yamaha Demo Ride Tour betreft een groots, mobiel en uniek evenement dat gedurende het motorseizoen iedere zaterdag zal stoppen bij een selectie Yamaha-dealers in de Benelux of speciale evenementen. Dit betekent dat u ook dit jaar weer bij verschillende Yamaha-dealers bestaande en nieuwe Yamaha modellen gedurende een proefrit van ongeveer 45 minuten uitgebreid kunt ervaren.

Wacht niet langer en ontdek snel waar en wanneer de Yamaha Demo Ride Tour langs komt bij uw in de buurt. Boek vervolgens snel een plek op uw droommotor via www.yamaha-demo-ride-tour.com.

Yamaha Experience Days: 12 & 26 mei 2023

In 2023 kunnen Yamaha rijders zich voorbereiden om onder gedompeld te worden in de veelzijdige wereld van Yamaha met de Yamaha Track Days, Yamaha Ténéré Tour en de Yamaha Demo Ride Tour.

De Yamaha Experience Days worden dit jaar gehouden op circuit Jules Tacheny in Mettet (België) op 12 mei en op het TT Circuit Assen (Nederland) op 26 mei. Tijdens de Experience Days kunnen geïnteresseerde rijders de 2023 modellen line-up testen tijdens een proefrit in de omgeving van het circuit. Naast de Yamaha Track Days, waar rijders met hun eigen Yamaha-motorfiets de uitdagende circuits van Mettet en Assen mogen trotseren, is ook de Yamaha Demo Ride Tour en Ténéré Tour aanwezig, wat betekent dat rijders die niet op het circuit willen rijden een gratis proefrit kunnen maken op een van de nieuwe 2023 Yamaha modellen of een off-road rit kunnen maken op de Ténéré 700. Zo staan deze Yamaha Experience Days volledig in het teken van motorrijden.

Ontdek nu de mogelijkheden via: www.yamaha-motor.eu/nl/nl/experiences/yamaha-experience-days/

Ténéré Travel Trophy: 10 – 17 juni 2023

In 2023 bestaat de Yamaha Ténéré 40 jaar. Deze mijlpaal viert Yamaha Motor Europe, branch Benelux, met de Ténéré Travel Trophy. Tijdens dit reisevenement krijgen 200 Yamaha Ténéré rijders de kans om in een unieke setting het avontuurlijke karakter bij henzelf en hun motorfiets naar boven te halen.

Het evenement begint met een veelzijdige Ténéré Experience dag waar trainingen worden gegeven en een aantal proeven klaar zullen staan, zodat alle deelnemers zich optimaal kunnen voorbereiden op de reis. Van 12 tot en met 16 juni worden 5 avontuurlijke etappes verreden door Frankrijk, Andorra en Spanje. Tijdens de etappes kunnen de deelnemers rekenen op routes met een flinke dosis onverharde wegen maar er bestaat ook altijd een mogelijkheid om te kiezen voor volledig verharde alternatieve routes.

Voor deelname kan men zich aanmelden via https://www.teneretraveltrophy.com/

Yamaha

Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws