Winter: afdekhoezen en vouwgarage voor de motorfiets

In Duitsland hebben de meeste motor-afdekhoezen die je buiten ziet het Louis-Logo. Dit komt zeker niet in de laatste plaats vanwege de grote keuze aan hoezen die Louis te bieden heeft. Louis heeft afdekhoezen voor elke behoefte en elke eis. Ook speciale modellen voor scooters en quads. Hier drie voorbeelden: 

Stofbescherming voor in de garage
Hebt u een plaatsje in de garage voor uw liefje? Prima, maar hoe zit dan met stof en spinnenwebben? Louis beveelt de indoor-afdekhoes Stretch aan. Het elastische materiaal past zich aan elke motorvorm aan. De zachte binnenbekleding beschermt verf en chroom, de ademende stof voorkomt condensvorming. In twee maten verkrijgbaar voor 29,99 en 39,99 euro.

5-sterren comfort voor buiten
In de afdekhoes Performance heeft Louis alles samengebracht wat er aan knowhow en ervaring gedurende vele jaren is opgedaan. Natuurlijk is de stevige, UV-bestendige hoes waterdicht, maar ook ademend. Ventilatieopeningen op stuurhoogte zorgen bovendien voor een droog klimaat. Aan de binnenkant beschermt zacht vlies tegen krassen. Het onderste, zwarte gedeelte van de hoes is hittebestendig. Een trekkoord in de zoom en een riem in het midden onder de machine garanderen een stevige pasvorm, zelfs bij stormachtig weer. Dankzij het kentekenvenster en de reflectiestrepen mag de Performance ook in het openbaar gezien worden. Verkrijgbaar in drie maten vanaf 99,99 euro.

Mooier wonen achter het huis
Bij Louis kan de Performance nog met een trapje worden overtroffen: de vouwgarage van Acebikes. Hierbij gaat het al om mooier wonen. Op basis van een beschutte plek met vaste grond, is er nauwelijks een luxere plaats voor motorfietsen te bedenken afgezien van gemetselde onderkomens. De vouwstangen kunnen op de grond worden bevestigd. Daarna hoef je er alleen nog in te rijden, dicht te klappen en klaar. Wachten tot de uitlaat is afgekoeld, is niet nodig. In plaats daarvan zorgen verstelbare ventilatieopeningen voor luchtcirculatie onder de hoes. Dankzij de gesloten vorm beschermt de vouwgarage niet alleen tegen vocht en vuil, maar ook tegen nieuwsgierige blikken van potentiële dieven. Het mooie huisje voor de motor is er bij Louis vanaf 229,- euro.

Roestbescherming
Nog een tip tot slot: hoe droger de lucht onder de hoes, hoe kleiner de kans dat roest de motorfiets te pakken krijgt. Voor het gewenste “woestijnklimaat“ beveelt Louis de Multi Dry-luchtontvochtiger aan. De met niet-giftig granulaat gevulde vlieszak kan meer dan een halve liter vocht uit de omringende lucht filteren. Dat is ruim voldoende voor een gemiddelde Midden-Europese winter. Kosten: 12,99 euro.

 


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal - Colofon

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven voor Nieuwsbrief