Unboxing 2021 KTM 1290 Super Adventure S bij de dealers

 De 2021 KTM 1290 Super Adventure S introduceert een derde generatie van >1000cc KTM Adventure-modellen en is de sportiefste en technologisch meest geavanceerde Adventure-motorfiets die ooit zijn wielen van de productielijn in Mattighofen, Oostenrijk, heeft gerold. Om de geheel nieuwe ultieme high-performance Adventure-motorfiets te ervaren, kondigt KTM met trots een reeks nieuwe “KTM Dealer Unboxing” -ervaringen aan in heel Europa om de start van het seizoen te markeren.

Fans van reis-enduro krijgen de exclusieve kans om als eerste de geheel nieuwe KTM 1290 Super Adventure S in levende lijve te zien, aan te raken en te voelen bij een van de 12 KTM-dealers door heel Nederland.

Na registratie op adventure-events.ktm.com, zullen deelnemers deelnemen aan exclusieve 1-op-1 of kleine groepssessies, aangezien COVID-19-gerelateerde regelgeving nog steeds van invloed kan zijn op de lokale bedrijfsvoering. De dealerevenementen gaan van start in maart 2021 en luiden de start van het seizoen 2021 in met een reeks exclusieve motor onthullingen als reactie op het gebrek aan beurzen en motorgerelateerde evenementen in de afgelopen 12 maanden.

Ontdek meer op adventure-events.ktm.com


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal - Colofon

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven voor Nieuwsbrief