Supermotorschool ook in 2016 leukste school van Nederland

Het wordt steeds drukker op de weg. Dit levert vooral voor motorrijders steeds vaker gevaarlijke situaties op. Vaardigheden als remmen, goede bochten rijden en algemene beheersing van de motor zijn van essentieel belang. Zorg jij ervoor dat je zelfverzekerder op de motor zit? Ook in 2016 organiseert de Supermotorschool van Marcel van Drunen weer wekelijks op woensdag circuittrainingen. Wekelijks zullen de cursisten weer tot het uiterste uitgedaagd worden om grenzen te verleggen en zichzelf te verbeteren. 

Cursisten noemen de Supermotorschool de leukste school van Nederland. Maar Van Drunen wil meer dan dat zijn “De ervaring die je in een veilige omgeving als een circuit op doet kan je leven redden als je later op de snelweg plotselinge manoeuvres moet maken. Maar op de cursusdag is het vooral de kick die de boventoon voert.” Van Drunen is meervoudig kampioen in zowel de motorcross als in de supermotardsport waarbij het circuit wordt afgewisseld met off-road-rijden. In 2006 deed hij mee aan de roemruchte race Parijs-Dakar waar hij als 48e eindigde in het motorklassement. Sinds begin december is bekend wanneer de Supermotoschool in het voorjaar haar cursusdagen organiseert. Via de website www.supermotorschool.nl kan ingeschreven worden.

Offroad
Naast supermoto cursus kun je bij de Supermotoschool ook terecht voor offroad racen. De motorcross cursus is een dag lang puur zandhappen en modder raggen. Niet voor watjes, dus. Motorcross is stoer, kicken en binnen no-time ontstaat een groepsgevoel waarbij je met zijn allen lekker kunt racen… Tijdens de cursus zit we zeker 3 van de 5 uur op de motor. Na afloop ben je gesloopt, maar ook voldaan en sta je technisch vele treden hoger dan dat je begon. Schrijf je nu in en maak een onvergetelijke dag met ons mee op de Supermotorschool!

Link: Supermotorschool.nl


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal - Colofon

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven voor Nieuwsbrief