Stunts en spektakel op programma Dutch Motorcycle Festival 2017

Een dragracer, motorshows en showmotoren. Een motorfestival is niet compleet zonder veel brandend rubber. Daarom heeft Dutch Motorcycle Festival, het gloednieuwe festival speciaal voor iedereen met een motorhart, zaterdag 26 augustus op Vliegveld Twenthe een aantrekkelijk stuntprogramma voor haar bezoekers in petto. 

Waanzinnige stunts 
De stuntrijders trekken alles uit de kast op Dutch Motorcycle Festival. Zo laat René van den Berg met zijn dragracemotor onder meer zien hoe je een echte burnout maakt. Ook Sickriders geeft een show weg. Ze nemen niet alleen motoren mee; ze gaan ook stunten met een quad. Daarnaast kan het publiek zich verbazen over het AvZ Stuntteam. Het Nederlandse koppel rijdt op een Suzuki GSX-R 600 en een Suzuki Bandit 1200 en laten spectaculair en verbluffend stuntwerk zien. Tot slot geeft Globe of Speed een spetterende performance weg. Tipje van de sluier: het wordt een bizarre show waarin motoren rakelings langs elkaar schieten in een ijzeren ronde kooi.

Dutch Motorcycle Festival
Zaterdag 26 augustus staat in het teken van Dutch Motorcycle Festival. Het festival is er voor iedereen met een motorhart. De hele dag staat in het teken van motoren, muziek en food. Het is dé plek waar je oude motorvrienden ontmoet en nieuwe vrienden maakt. Dutch Motorcycle Festival vindt plaats op een legendarische, ruige locatie; Vliegveld Twenthe in Enschede. De organisatie is in handen van de makers van MOTORbeurs Utrecht, de grootste motorbeurs van Nederland.

Facts
Wat: Dutch Motorcycle Festival, van de makers van MOTORbeurs Utrecht
Wanneer: 26 augustus 2017
Waar: Vliegveld Twenthe in Enschede

Tickets:
Voorverkoopprijs: € 16,50
Kassaprijs: € 18,50
Kinderticket, 6 t/m 13 jaar: € 5,-
Kinderen t/m 5 jaar: gratis


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal - Colofon

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven voor Nieuwsbrief