Skip to main content

Royal Enfield Himalayan Rides

Maak werk van je bucketlist! Met dank aan Royal Enfield zijn er tal van officiële ritten die de start vormen van jouw volgende avontuur. Deze zomer nemen we je mee naar het ultieme testterrein van onze Himalayan’s op het dak van de wereld, ontdek hieronder de uitdaging naar jouw keuze:

Moto Himalaya – Zanskar: 10 t/m 18 en 17 t/m 25 augustus 2024 

Verlaat de gebaande paden in de onontdekte regio van Zanskar en geniet van het rauwe avontuur. Wees voorbereid op uitdagend en veranderlijk weer, terreinen en landschappen. Je zal veerkracht en lef nodig hebben om de Himalaya Badlands te overwinnen! Ontmoet rijders van over de hele wereld en ervaar de gloednieuwe Himalayan in zijn natuurlijke speeltuin. Deze rit biedt een checklist voor een avontuur op grote hoogte. Ruige wegen, woeste landschappen, nomadische hoogten. Niet je alledaagse rit op asfalt, maar een verbluffende totaalervaring.

AfstandTerreinDuurVertrekpunt
1065 KmAsfalt, grind, zand, losse stenen9 dagenLeh, Ladakh, India

Prijs = USD 2,200 (inclusief gebruik van de nieuwe Royal Enfield Himalayan 450)

Moto Himalaya – Changthang: 10 t/m 18 en 17 t/m 25 augustus 2024 

De Moto Himalaya Changthang staat zeer hoog op de lijst van avontuurlijke tochten. Er is geen andere plek op aarde zoals deze, met dank aan de helderblauwe meren en uitzonderlijke bergpassen.
De rit naar de mystieke, besneeuwde kolossen van de Himalaya beloont het verlangen van elke avonturier. Een rit in Changthang, Ladakh met zijn off-road paden, waterdoorwadingen en onbekende wegen is simpelweg verbluffend.

AfstandTerreinDuurVertrekpunt
1065 KmAsfalt, grind, zand, losse stenen9 dagenLeh, Ladakh, India

 Prijs = USD 2,200 (inclusief gebruik van de nieuwe Royal Enfield Himalayan 450)

Himalayan Odyssey: 3 t/m 20 augustus 2024

Reeds 20 jaar is de Himalayan Odyssey het uithangbord van Royal Enfield. Kom mee op dit epische avontuur in het hartje van het Himalaya gebergte en ontdek de adembenemende landschappen en woeste trails. 100 rijders van over de hele wereld zullen klaarstaan om de oversteek te maken van de Zanskar vallei naar het basiskamp Siachen. De deelnemers worden opgesplitst in twee teams van vijftig waarbij Team Zoji La en Team Zanskar twee verschillende routes nemen naar Leh om vervolgens samen te vertrekken naar Umling La, ’s werelds hoogste berijdbare pas. Je krijgt maar liefst 3.000km uitzonderlijke wegen voorgeschoteld en een avontuur om nooit te vergeten.

AfstandTerreinDuurVertrekpunt
3000 KmAsfalt, grind, zand, losse stenen18 dagenChandigarh, India

** VOL** PRIJS = USD 1,800 (inclusief gebruik van de Royal Enfield Himalayan 410)

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws