Skip to main content

Race-Kids kalender 2018: 45 evenementen kinderen 6 – 12 jaar

race-kids

De Race-Kids organisatie kan met trots de kalender presenteren voor het buitenseizoen 2018. De kalender bestaat uit ruim 45 evenementen en alle regio’s van het land worden regelmatig aangedaan. Via Race-Kids kunnen kinderen op een laagdrempelige manier kennis maken met de motorsport. Ben jij dit jaar ook aanwezig op één van de evenementen? 

Race-Kids staat aan de start van het alweer zesde seizoen en is inmiddels doorgegroeid tot dé opleiding voor kinderen van zes tot twaalf jaar om kennis te maken met de motorsport. In de afgelopen winter werden er door Race-Kids regelmatig evenementen binnen georganiseerd, maar nu is het tijd om met de motoren weer naar buiten te gaan. Hiervoor heeft de organisatie een mooie kalender samengesteld. Op dit moment staan er 45 evenementen op de kalender en deze zal in de loop van het jaar nog verder aangevuld worden. 

Race-Kids organiseert voor kinderen evenementen om kennis te maken met motorrijden en na de introductie wordt er vanuit Race-Kids ook een racecursus aangeboden om zo uiteindelijk door te kunnen groeien naar een racecompetitie. Race-Kids is dus geen raceorganisatie of kampioenschap, maar is puur gericht op een introductie en opleiding met motorrijden. De focus ligt op plezier, veiligheid en samen trainen met ervaren trainers en instructeurs. Regelmatig zijn er trainers aanwezig, die zelf op wereldniveau rijden of hebben gereden. Het motto is; jong geleerd, samen beleefd en volwassen gepresteerd.

Het is bij Race-Kids zeer eenvoudig om kennis te maken met motorrijden op één van de evenementen. De pocketbike en kleding worden voor je geregeld en je betaalt voor een opstapdag een bedrag van € 60,- inclusief de begeleiding van de instructeurs van Race-Kids. Nadat je meerdere introductiedagen hebt bezocht, is het mogelijk om lid te worden bij Race-Kids en door te stromen naar de racecursus. Ook hier zijn gunstige tarieven van toepassing. De kinderen bij Race-Kids worden ingedeeld in verschillende groepen, waardoor ieder kind kan trainen op zijn eigen niveau.

De evenementen van Race-Kids worden georganiseerd door het hele land en door het grote aantal evenementen worden alle regio’s van het land regelmatig aangedaan. Denk aan evenementen in Assen, Lelystad, Heerlen en Veldhoven. Je bent volledig vrij om te bepalen aan welke en hoeveel evenementen je wilt deelnemen.

Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws