Skip to main content

Prijzen Suzuki GSX-8R bekend

Suzuki maakt de prijzen bekend van zijn opwindende nieuwe GSX-8R. De vierde versie op het geprezen 800cc platform wordt begin 2024 in de Nederlandse Suzuki showrooms verwacht. Met het model richt Suzuki zich op klanten van alle leeftijden en ervaringsniveaus. De machine is ook beschikbaar in een variant voor A2-rijbewijshouders.

  • GSX-8R vanaf 10.999 euro
  • Ontwikkeld volgens het ‘The New Standard of Sport’-principe
  • Diverse accessoire-pakketten maken personalisatie mogelijk

‘The New Standard of Sport’

De GSX-8R is ontwikkeld volgens het ‘The New Standard of Sport’-principe, gericht op het bieden van toegankelijke performance en maximaal rijplezier gecombineerd met aantrekkelijke supersportstyling. De motorfiets is geschikt voor uiteenlopende ritten, van een korte trip door de stad tot een opwindende rit over kronkelende bergwegen – mét of zónder passagier. De harmonieuze combinatie van Suzuki’s 776 cc parallel twin-motor met een geoptimaliseerde chassisindeling biedt de rijder alle ingrediënten om tijdens elke rit te genieten van maximale controle en rijplezier.

De nieuwe GSX-8R in het kort

Kenmerkend voor de nieuwe Suzuki GSX-8R zijn de parallel twin, een robuust frame, een apart clip-on-stuur van gesmeed aluminium, de uniek gevormde aluminium swingarm, de upside-down voorvork van Hitachi Astemo (SHOWA), de Hitachi Astemo (SHOWA) monoshock achter, dubbele schijfremmen vóór met radiaal gemonteerde remklauwen met vier zuigers, LED-verlichting rondom en een multifunctioneel 5-inch TFT kleurendisplay. Het elektronicapakket is bijzonder omvangrijk, met systemen als Suzuki Drive Mode Selector, Suzuki Traction Control System, een Bi-directional Quickshifter en het Ride-by-Wire Electronic Throttle System. Verder zorgen Dunlop SPORTMAX Roadsport 2-banden voor maximale controle op de weg, ook bij sportievere ritten.

Personalisatie en prijzen

Suzuki levert de GSX-8R in drie aantrekkelijke kleuren, te beginnen bij Metallic Triton Blue (YSF) gecombineerd met grijs gekleurde velgen. Deze kleur staat symbool voor de merkidentiteit van Suzuki. De GSX-8R is verder verkrijgbaar in Metallic Mat Sword Silver (QKA) gecombineerd met rode velgen en het ingetogen maar sportieve Metallic Mat Black (YKV) gecombineerd met zwarte velgen. De nieuwe GSX-8R is er vanaf 10.999 euro en is zonder meerprijs leverbaar als A2-variant. Net als elke andere Suzuki motorfiets wordt de GSX-8R standaard geleverd met 6 jaar garantie en is er een uitgebreide beschikbaarheid van accessoires en accessoire pakketten.

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws