Skip to main content

Nieuwe Yamaha XSR700 met 700 euro korting

De Yamaha XSR700, populair vanwege zijn veelzijdigheid en betrouwbare prestaties, is nu verkrijgbaar voor de onweerstaanbare prijs van slechts € 8.999. Dat betekent een productvoordeel van maar liefst € 700. Voor alle motorrijders die dromen van een nieuwe Yamaha, heeft Yamaha Motor Europe, branch Benelux zo goed nieuws.

Vrijheid op twee wielen

De Yamaha XSR700 is een van de populairste modellen in het Yamaha-gamma. En dat is niet zo gek. Deze pittige tweecilinder ademt in alles Yamaha’s rijke erfgoed en toekomstgerichte innovatie, verpakt in een stijl die zowel nostalgisch als modern aanvoelt. Dit Sport Heritage model, geliefd om zijn retro-moderne uitstraling en up-to-date prestaties, geeft je de vrijheid om zowel de stadse jungle als bochtige dijkweggetjes jouw wil op te leggen. Het hart van de XSR700 is de dynamische 690 cc CP2-motor, die een indrukwekkend koppel levert en bekend staat om zijn directe gasrespons. De combinatie van een lichtgewicht, wendbaar frame en deze krachtige motor maakt de XSR700 tot de ultieme reisgenoot voor elke trip, of het nu gaat om een ontspannen ritje op zondagmiddag of een adrenaline-gevuld weekend in de Ardennen.

Meer dan genoeg customization opties

De doordachte constructie van het tweedelige frame en de tank draagt bij aan de uitstekende ergonomie en het comfort van de XSR700. Het zadel is comfortabel en stevig en biedt ook na vele snelwegkilometers nog meer dan genoeg prettige zitmogelijkheden. Het ronde LCD-instrumentenpaneel presenteert je alles wat je onderweg wilt weten, precies in je blikveld en in lijn met de koplamp. En de royale Yamaha customization opties geven je alle mogelijkheden om jouw XSR700 aan te passen aan jouw persoonlijke voorkeur en rijstijl en zorgen voor optimaal rijplezier.

Waarom wachten?

Mis deze kans niet om dit voorjaar op jouw eigen Yamaha XSR700 te stappen tegen een ongekend lage prijs. Ga naar www.yamaha-motor.nl voor meer informatie over de XSR700 en de vele customization opties. Of beter nog, ga naar je dichtstbijzijnde Yamaha dealer en ontdek hem nu.

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws