Skip to main content

Nieuwe kleuren 2021 Kawasaki Vulcan S cruiser

De 2021 Vulcan S zal vanaf medio december beschikbaar zijn in de volgende 3 kleurstellingen:
●Metallic Flat Spark Black
●Ebony/Blue
●Metallic Flat Raw Graystone 

Het moderne en frisse design van de Vulcan S maken hem een geliefd model bij een breed publiek. Het unieke Ergo-Fit systeem, waarmee de motor aangepast kan worden aan de afmetingen van de rijder, onderstrepen de brede inzetbaarheid van deze moderne cruiser.  Geen wonder dat de Vulcan S de bestverkochte cruiser is. 

De Kawasaki Vulcan S is al vanaf zijn introductie uiterst succesvol in het Cruiser segment  door de superieure handling van deze lichtgewicht cruiser en het alom geprezen krachtige 649cc parallel-twin motorblok, die ook nog eens aangepast kan worden voor A2 rijbewijs houders. De lage zithoogte en verstelbare rem- en koppelingshendel dragen bij aan de toegankelijkheid van deze Urban Cruiser.

Naast de uitgebreide lijst aan optionele accessoires biedt Kawasaki voor de Vulcan S het unieke Ergo-Fit systeem optioneel aan, dat de rijder in staat stelt om de Vulcan S nog verder aan te passen naar zijn of haar lichaamsbouw. Zo zijn er onder andere “Reduced Reach” en “Extended Reach” zadels verkrijgbaar evenals een “Easy Reach” stuur en verstelbare voetsteunen. Alles voor de perfecte ergonomie.

De prijzen worden later dit jaar bekend gemaakt.

Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws