Skip to main content

Nieuwe kleuren 2021 Kawasaki Ninja 650

De in 2020 compleet vernieuwde Ninja 650 combineert sportief rijden met dagelijkse bruikbaarheid. Deze gebruiksvriendelijke Sport Tourer is geliefd onder zowel beginnende als ervaren rijders. Om het succes van de unieke Ninja 650 voort te zetten presenteert Kawasaki maar liefst drie nieuwe kleuren voor 2021. 

De Ninja 650 is de ideale combinatie van rijplezier en gebruiksgemak. Zijn koppelrijke parallel-twin in combinatie met het lichte rijwielgedeelte onderstrepen de sportieve aspiraties. De comfortabele rijpositie, kuipwerk met geïntegreerd windscherm en het lage verbruik maken het mogelijk maken om in comfort lange afstanden af te leggen.

De scherpe styling wordt geaccentueerd door de LED-koplampen en het moderne 10,9 cm TFT-display met onder andere Bluetooth Smartphone connectiviteit. Het scherm geeft informatie over o.a. de huidige versnelling, schakelindicator, brandstofmeter en ECO indicator. Via de Kawasaki Rideology app kan de rijder zo, naast alle normale meldingen, ook functies als GPS-route informatie en geplande onderhoudsinformatie bekijken.

De 2021 Ninja 650 staat vanaf december bij de Kawasaki dealers in de volgende nieuwe kleuren:

●Lime Green / Ebony / Pearl Blizzard White (KRT edition)
●Metallic Spark Black / Pearl Blizzard White
●Metallic Spark Black

Voor 2021 zijn ook de aantrekkelijke accessoirepakket weer beschikbaar:
●Performance Edition: Volledig Akrapovic uitlaatsysteem, Tankpad, Smoke windscherm en een
Buddyseat cover in kleur.
●Tourer Edition: Zijtassen, Hoog windscherm, Frame sliders, Tankpad en Kneepads.

Om de Ninja 650 geschikt te maken voor het A2 rijbewijs is er een 35kW kit beschikbaar.

Prijzen worden later dit jaar bekend gemaakt. Kijk voor meer informatie of een dealer bij u in de buurt op www.kawasaki.nl

Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws