Skip to main content

Nieuwe kleur voor 2024 Ninja H2 SX SE

Met de Ninja H2 SX SE heeft Kawasaki een uniek motorfiets in zijn gamma. Een hightech Sport Tourer met een in huis ontwikkelde supercharger en een Bosch ARAS-radarsysteem. Perfect voor rijders die op zoek zijn naar ultieme prestaties en comfort op lange afstanden. Voor 2024 krijgt de Ninja H2 SX SE een nieuwe kleurstelling.

Medio december zijn de 2024 Ninja H2 SX en Ninja H2 SX SE beschikbaar in de volgende kleurstellingen:

  • Ninja H2 SX | Metallic Diablo Black
  • Ninja H2 SX SE | Emerald Blazed Green / Metallic Diablo Black / Metallic Graphite Gray (Nieuw)

Het Balanced Supercharged 998cc 4-in-lijn motorblok levert 210 pk en 137 Nm. De toevoeging van de supercharger zorgt niet alleen voor adembenemende prestaties, maar ook voor een uitstekende all-round beheersbaarheid en gunstig verbruik op kruissnelheid. Rijhulpsystemen zoals Traction Control, Launch Control, Intelligente ABS, Engine Brake Control, geïntegreerde rijmodi, up/down quickshifter en Cornerning Management functie ondersteunen het krachtige blok en geven de rijder de gemoedsrust om optimaal gebruik te maken van het beschikbare vermogen. De toevoeging van het ARAS-radarsysteem brengt state-of-the-art functies zoals Adaptive Cruise Control, Forward Collision Warning en Blind-Spot Detection met zich mee.

Langeafstandscomfort

Om zijn Touring-aspiraties waar te maken biedt de Ninja H2 SX veel langeafstandscomfort in de vorm van optimale windgeleiding en luxe zadels. Optionele koffers, welke geopend kunnen worden met de sleutel in de keyfob, bieden de benodigde extra bagageruimte. Wanneer deze niet in gebruik zijn, zijn ze gemakkelijk te verwijderen en door het Clean Mount System blijft er niets achter behalve het uitzicht op de prachtige enkelzijdige swingarm.

Kawasaki Spin

De cockpit is voorzien van een 6.5’’ TFT-kleurendisplay met het Kawasaki SPIN infotainmentsysteem. Naast de zeer uitgebreide essentiële informatie biedt het scherm ook het Kawasaki SPIN ‘’screen in screen’’ infotainment systeem. SPIN stelt de rijder in staat om via Bluetooth of Wifi een smartphone te verbinden en zo tot wel 20 apps te gebruiken zoals navigatie, weersvoorspellingen, muziek, telefooncontacten en nog veel meer.

Als kers op de taart heeft het SE-model semi-actieve elektronische vering, Brembo Stylema remklauwen, speciale kleurstelling, deels gepolijste wielen en een zelfherstellende laklaag.

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws