Nieuwe 2023 kleuren Kawasaki Z900

De sleutel tot het enorme succes van de Kawasaki Z900 is het totaalpakket dat de Z900 biedt, waaronder het eigenzinnige Sugomi design, lichtgewicht Trellis frame, volledige LED-verlichting, TFT-display met smartphone connectiviteit, Traction Control, Power Modes en geïntegreerde Rider Modes. Het 948cc vier-in-lijn motorblok is er één met twee gezichten; van koppelrijk en soepel in lage toeren tot en met een sensationele vermogensafgifte in hogere toerentallen. Hierbij produceert het blok een verslavend inlaatgeluid welke speciaal is getuned voor de beste rijdersbeleving.

De Kawasaki Z900 is geroemd als ‘Best bike in Class’. Sinds zijn introductie domineert hij zowel in de testen als in de verkooplijsten. Het is dan ook geen wonder dat de Z900 de bestverkochte naked bike is. In oktober zullen de eerste exemplaren in de nieuwe 2023 kleuren bij de dealers te zien zijn.

Ook dit jaar is er een 70kW versie beschikbaar die aangepast kan worden naar 35kW voor de A2-motorrijders onder ons.

Voor modeljaar 2023 is de Kawasaki Z900 verkrijgbaar in:

• Metallic Phantom Silver (met rood frame)
• Ebony (met groen frame)
• Metallic Spark Black

Vanaf medio oktober 2022 zijn deze nieuwe kleuren te zien in de showroom, met uitzondering van de Metallic Spark black versie. Deze is vanaf medio januari 2023 beschikbaar. Prijzen worden later dit jaar bekend gemaakt.


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal - Colofon

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven voor Nieuwsbrief