Skip to main content

Motorjas: Bering Jaap Evo

Een populaire textiele motorjas in de lijn van Bering is al enkele jaren de Jaap, die nu nog eens op verschillende punten is verbeterd. Het Evo-model maakt gebruik van een waterdicht en ademend membraan en beschikt over een uitneembare thermovoering. Deze voering is ook los als casual vest te gebruiken, inclusief de afritsbare capuchon. Om de Jaap Evo geschikt te maken voor de zomer zijn er ventilatieritsen toegepast op de borst en rug. De slijtvaste softshell-jas wordt standaard geleverd met CE-protectoren op schouders en ellebogen, terwijl in de avond de Bering Jaap Evo meer zichtbaarheid geeft door reflectiemateriaal van 3M Scotchlite. Om de juiste pasvorm te bieden, zijn de mouwen te verstellen met een drukknoop.

De Jaap Evo kan onder meer geleverd worden in Camo-print. Het ontwerp loopt door op de mouwen en schouders en geeft de textiele jas een stoere urban-look. Het is ook niet te missen dat het hier gaat om een product van Bering, aangezien het logo en de bekende ijsbeer terug te vinden zijn op borst, rug en armen. Waardevolle spullen kun je gemakkelijk opbergen in de verschillende zakken (binnen- en buitenzijde) die aanwezig zijn. Via een handige verbindingsrits is de Jaap Evo gemakkelijk te bevestigen aan een motorbroek.

Maatvoering: S tot en met 4XL -Kleur: zwart/groen camo – Prijs: € 249,90

Bering
Het motorkledingmerk uit Frankrijk begon in 1951 onder de naam Plastex en was eveneens zeer actief in de maritieme wereld. De naam Bering ontstond later, waarbij de Beringstraat de grote inspiratiebron was. Deze zee-engte scheidt Siberië en Alaska van elkaar. Een logisch gevolg was de ijsbeer in het logo op te nemen. Inmiddels behoort het merk tot de Trophy-groep, evenals Shark, Segura en Bagster.

Trophy Motorsport
Opgericht in 2006 en sindsdien is het importbedrijf uit Ossendrecht flink gegroeid. Trophy Motorsport behartigt nu de belangen voor meerdere merken, waaronder Scorpion Helmets, Bering, Segura en Bagster. Trophy is zeer actief op de Nederlandse markt, maar breidde afgelopen jaren haar dealernetwerk uit in België en Duitsland. In totaal weet Trophy Motorsport ruim 400 dealers aan zich te binden.

 

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws