Motorcentrum Rijen wordt KTM dealer

Vanaf januari 2020 is Motorcentrum Rijen officieel KTM Dealer, in Rijen kunt u terecht voor het complete KTM straat assortiment. In Motorcentrum Rijen heeft KTM een sterke nieuwe partner in de regio gevonden. Zij zijn reeds dealer van Suzuki, Triumph en Kawasaki. Eigenaar Cees Langeveld besloot in 2005 Motorcentrum Rijen over te nemen en runt nu samen met zijn dochter Michelle de zaak. 

Cees Langeveld van Motorcentrum Rijen: “Wij zien KTM als een heel belangrijke aanvulling op ons bestaande assortiment. Deze kans kwam voorbij en zowel Michelle als ik zagen het direct zitten. De showroom moest wel worden aangepast. Met een extra vloer van 200 m2 komen we nu op 1000 m2 showroom. Dat geeft het merk KTM en onze bestaande merken de juiste ruimte om te presenteren. Onze monteurs krijgen nu vanuit de KTM technici de nodige informatie omtrent het merk zodat we op het gebied van after sales ook direct kunnen acteren. We zien uit naar een succesvolle samenwerking en hebben daar alle vertrouwen in.”

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de transitie. Donderdag 26 december is de Grand Opening tijdens de kerstshow op tweede kerstdag, hier zijn de eerste KTM modellen te zien in de showroom van Motorcentrum Rijen.
Tijdens deze kerstshow staat ook voor het eerst in Nederland een prototype van de KTM 1290 SUPER DUKE R 2020, dit unieke prototype is slechts één keer te zien in Nederland!

Motorcentrum Rijen – Rijksweg 96 – 5121RC Rijen – Tel: 0161-240066 – www.mcrijen.nl


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal - Colofon

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven voor Nieuwsbrief