Skip to main content

MOTORbeurs Utrecht 2023: we mogen weer!

Al meer dan 35 jaar is MOTORbeurs Utrecht hét trefpunt voor motorliefhebbers. Afgelopen twee jaar gooide corona roet in het eten en kon het grootste motorevenement van Nederland niet doorgaan. Inmiddels zijn de voorbereidingen voor editie 2023 in volle gang. De ticketverkoop is gestart en aan de reeds verkochte aantallen is duidelijk te zien dat motorrijders er weer zin in hebben en het evenement hebben gemist! Van donderdag 23 t/m zondag 26 februari 2023 staat Jaarbeurs Utrecht weer helemaal in het teken van het aankomend motorseizoen.

Tijdens MOTORbeurs Utrecht ligt de focus op de totale motorbeleving. Bezoekers kunnen hun hart ophalen aan alles wat met motorrijden te maken heeft. Naast vraag en aanbod van motoren, gerelateerde producten, diensten en locaties zijn er ook workshops, activiteiten, demonstraties en hangt er een gezellige sfeer op de uitnodigende terrassen. De bezoekers lopen als het ware hun volgende motoravontuur tegemoet en laten zich van A tot Z inspireren door een unieke mix van motoren en artikelen in alle soorten en maten. De grote vraag aan de bezoeker is: Wat ga jij dit seizoen met je motor doen?

5 thema’s

Om nog beter aan te sluiten bij de behoeften en verwachtingen van de verschillende doelgroepen, zijn er vijf thema’s ontwikkeld die op komende editie van MOTORbeurs Utrecht, naast reguliere merken en dealer stands, hun eigen plek innemen. Binnen een thema versterken horeca, activiteiten en exposanten elkaar.

Explore – kilometers maken, in binnen- of buitenland, on- of offroad

Een motor geeft een ultiem gevoel van vrijheid. Dit thema richt zich op alles wat komt kijken bij het maken van kilometers, van een mooie toertocht tot een wereldreis. Wat heb je nodig om met de motor op pad te gaan? Welke skills wil je onder de knie krijgen? Bezoekers vinden hier een breed scala aan reispartijen, trainingen, gehoorbescherming, navigatiesystemen, bagageoplossingen, drones en meer.

Community – samen motorrijden

Motorrijden is iets sociaals. Dit zie je terug bij de vele clubs en initiatieven, met als gemene deler de liefde voor de motor, een merk of model. Binnen het thema Community vinden bezoekers motorclubs, motorrijders die zich gezamenlijk inzetten voor goede doelen, (belangen)verenigingen, actiegroepen, stichtingen, single motorrijders op zoek naar liefde, motormeiden die naast stoer ook gewoon lekker vrouwendingen willen delen, motorrijders met een bepaalde geloofsovertuiging en meer. Op MOTORbeurs Utrecht zoeken ze elkaar op om gezellig bij te kletsen en nieuwe motorrijders te ontmoeten die zich ook aan willen sluiten bij gelijkgestemden.

Customizing – build your own: jouw motor, jouw stijl

Over smaak valt te twisten! Naast de voorkeur voor merk, model of type is er ook vaak een uitgesproken mening over uiterlijke kenmerken. Binnen het thema Customizing vinden bezoekers van MOTORbeurs Utrecht ook in 2023 aanbieders te over van accessoires om hun motor te verfraaien. Daarnaast kenmerkt het thema zich door vakmanschap, zoals special paint, pinstriping en buddyseat overtrekken, maar ook unieke motoren waar al deze kunsten in samenkomen.
(artikel gaat door onder foto’s)

Performance – waar sportieve prestaties tellen

Snelheidsduivel of adrenalinejunkie? Dan is Performance dé plek om te zijn. MOTORbeurs Utrecht 2023 neemt in samenwerking met TT Circuit Assen een voorproefje op het sportieve seizoen en laat hier elke bezoeker zijn of haar skills virtueel testen. Verder kunnen bezoekers er terecht voor het verbeteren van hun rijvaardigheid en het optimaliseren van hun motor.

eMobility, innovatie & duurzaamheid

Er komen steeds meer elektrische merken op de markt en ook de gevestigde namen introduceren elektrische modellen. Daarnaast ook aandacht voor andere ontwikkelingen, zoals lichte en oersterke kuipdelen gemaakt van milieuvriendelijk materiaal of een speciale bandencompound waar geen bandenwarmers meer voor nodig zijn.

Waar koop je je tickets voor MOTORbeurs Utrecht 2023?

Bestel nú je tickets online met korting: motorbeursutrecht.nl/tickets

Actief in de motorbranche?

Ben jij actief in de motorbranche? Dan biedt het evenement de uitgelezen mogelijkheid om jouw aanbod en organisatie onder de aandacht te brengen bij de juiste doelgroep.

Schroom niet om contact op te nemen!

Mark Rijkeboer – Accountmanager – mark.rijkeboer@jaarbeurs.nl+31 (0)6 10 33 51 07
Ruben van de Pol – Accountmanager – ruben.van.de.pol@jaarbeurs.nl +31 (0)6 11 27 21 93

Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws