Skip to main content

Motorbeurs Utrecht 2021 nu toch volledig geannuleerd

De MotorOutletbeurs Utrecht, die als vervanger voor Motorbeurs Utrecht gepland stond voor 19 tot en met 21 februari 2021 bij Jaarbeurs in Utrecht, is geannuleerd. De huidige, strenge lockdown, die tenminste tot 19 januari 2021 duurt en de onzekerheid over wanneer Jaarbeurs daarna weer open kan, ligt volgens organisator Koninklijke Jaarbeurs ten grondslag aan deze beslissing. 

“De overheid zal op 12 januari 2021 duidelijkheid geven over wat er vanaf 19 januari weer mogelijk is”, zegt Victor Ankerman, sales en projectmanager van het Motorbeurs Utrecht. “Als pas eind januari de maatregelen worden versoepeld is het niet haalbaar om alsnog een goede invulling te geven aan deze speciale editie. Annuleren is in dit stadium de enige juiste beslissing.”

Alternatieven
Eerder dit jaar bleek al dat een reguliere Motorbeurs Utrecht met de kwaliteit die de organisatie wil bieden, niet kon worden georganiseerd. De anderhalvemeter- en veiligheidsregels die van toepassing zijn maakten het onmogelijk om de start van het motorseizoen met 90.000 bezoekers in Utrecht te vieren. Jaarbeurs is nog in overleg met haar partners om te kijken hoe toch gezamenlijk het motorseizoen gestart kan worden, zodat exposanten en bezoekers met elkaar in contact kunnen blijven.

Save the date
Van donderdag 24 t/m zondag 27 februari 2022 staat de eerstvolgende, traditionele Motorbeurs Utrecht gepland. Wederom groot en ruim opgezet met het meest complete aanbod wat de motorbranche te bieden heeft aangevuld met entertainment en gezelligheid.

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws