Skip to main content

MotoPort Venray uit Motoport franchise, nu Motor Venray

Na een mooie periode onder de vlag van MotoPort te hebben gewerkt, is het weer tijd om op eigen benen te staan. Per 1 januari 2021 is onze organisatie uit het MotoPort concept gestapt om weer onder de naam Motor Venray verder te gaan. Deze stap zorgt er voor dat we ons beter kunnen richten op de klant. Daarbij is onze missie dan ook: De klant optimaal en veilig te laten genieten van motorrijden, op ieder moment. 

De stap om het MotoPort concept te verlaten, vind zijn oorsprong vooral in vrijheid. De vrijheid om te ondernemen, snelle keuzes te kunnen maken en de vrijheid om onze missie tot in de volledigheid uit te voeren.

Nieuwe website
Bij een nieuwe identiteit, hoort een nieuwe website, volledig in ons eigen beheer. Daarmee zorgen we er voor dat nieuwe ontwikkelingen snel doorgevoerd kunnen worden en dat we een platform creëren waarop de bezoeker alles kan vinden wat Motor Venray te bieden heeft. De website is dan ook eigenlijk nooit écht af. Benieuwd naar de website? Neem eens een kijkje op: https://www.motorvenray.nl.

Voordeel
Doordat we uit het MotoPort concept zijn gestapt, worden er ook wijzigingen in het aanbod doorgevoerd. Dit zal de klant voornamelijk merken aan de kledingmerken. Het assortiment gaat wijzigen. Dit zorgt er voor dat er na 19 januari* een uitverkoop is op de kledingmerken Difi en Dane, maar ook de helmen van Bayard.

Bezoek de showroom
Ben jij benieuwd geworden naar Motor Venray? Na 19 januari hopen wij de showroom weer te openen en dan ontvangen wij je graag in Venray. Maak een afspraak met ons team en wij zorgen er voor dat jij de beste service ontvangt in motorrijdend Nederland.
*ervan uitgaande dat de regels versoepeld worden.

Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws