Morgen: Dutch Motorcycle Festival 2017

26 graden en zonnig, perfect weer om aanstaande zaterdag op de motor te stappen voor een mooie motorrit. Dutch Motorcycle Festival is daarbij je ultieme eindbestemming. Kom samen met al je motorvrienden naar Vliegveld Twenthe in Enschede om de liefde voor motoren te vieren en te genieten van goede hits en lekkere happen. Hier een laatste update waarom jij dit motorfeest niet mag missen. 

Motoren, motoren, motoren! 
Een motorfestival is geen motorfestival als je niet wordt overladen met de vetste stunts, gaafste shows en mooiste motoren. Dus dat heeft Dutch Motorcycle Festival geregeld. Meerdere stuntrijders trekken alles uit de kast, van burnouts tot stunten op een quad en een bizarre show waarin motoren rakelings langs elkaar schieten in een ijzeren ronde kooi. En dat is niet het enige; bezoekers kunnen zelf ook in actie komen door verschillende testritten te maken, een eerste rijles te volgen of verschillende motorsporten te proberen.

Muziek
Op een festival mag goede muziek natuurlijk niet ontbreken, daarom kan het publiek losgaan op de beste hits van nu en de grote hits van toen. The Heinoos, STOOT!, The Originals en many more betreden het podium tijdens de eerste editie van Dutch Motorcycle Festival. Het muziekaanbod is groot: van rock en soul tot pop en punk.

Food
Een mals stuk vlees, Hollandse pakkenkoeken of poffertjes, echt Italiaans ijs of een Mexicaanse nachos met homemade guacamole? Dit en meer staat er op de menukaart van Dutch Motorcycle Festival. Op het festival zijn verschillende foodtrucks aanwezig die je doen watertanden!

Dutch Motorcycle Festival
Zaterdag 26 augustus staat in het teken van Dutch Motorcycle Festival. Het festival is er voor iedereen met een motorhart. Het is dé plek waar je oude motorvrienden ontmoet en nieuwe vrienden maakt. Dutch Motorcycle Festival vindt plaats op een legendarische, ruige locatie; Vliegveld Twenthe in Enschede. De organisatie is in handen van de makers van MOTORbeurs Utrecht, de grootste motorbeurs van Nederland.

Facts
Wat: Dutch Motorcycle Festival, van de makers van MOTORbeurs Utrecht
Wanneer: 26 augustus 2017
Waar: Vliegveld Twenthe in Enschede
Programma: zie hieronder
Plattegrond: zie hieronder

http://www.dutchmotorcyclefestival.nl 

Tickets:
Voorverkoopprijs: €16,50
Kassaprijs: € 17,50
Kinderticket, 6 t/m 13 jaar: € 5,-
Kinderen t/m 5 jaar: gratis

Dutch Motorcycle Festival Programma Plattegrond 2


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal - Colofon

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven voor Nieuwsbrief