Meer dan 90.000 bezoekers voor MOTORbeurs Utrecht 2018

Na vier dagen MOTORbeurs Utrecht is het motorseizoen officieel geopend. Aangetrokken door de enorme hoeveelheid activiteiten en stands reisden ruim 90.000 motorliefhebbers af naar MOTORbeurs Utrecht in de Jaarbeurs. Daar bewonderden ze de nieuwe modellen van 2018, schaften ze occasions aan en gingen ze op zoek naar beursaanbiedingen. Uit berichtgeving van BOVAG eerder deze week bleek dat Nederland op dit moment een recordaantal motorrijders telt. Dat motorrijden populair is, blijkt ook uit de bezoekersaantallen van de beurs. Maar liefst 91.039 motorliefhebbers bezochten van donderdag 22 februari tot en met zondag 25 februari de grootste showroom van Nederland. Uit onderzoek van de organisatie blijkt dat 88 procent van deze groep een motorrijbewijs heeft. 9 procent heeft er nog geen maar is wel serieus van plan om binnenkort rijlessen te volgen. 4 op de 10 (41%) bezoekers is van plan binnen nu en een jaar een motor aan te schaffen. Hiervan oriënteert bijna driekwart (73%) zich op een occasion, de overige 27 procent gaat voor een nieuwe motor.

Nieuwe modellen
Bezoekers konden zich vanaf donderdag oriënteren op nieuwe modellen, op maat gebouwde motoren, occasions, motorkleding, accessoires, helmen, navigatie, motorreizen en héél veel meer. Daarnaast is MOTORbeurs Utrecht altijd populair door het enorme aanbod aan stunts en activiteiten. Dit jaar konden bezoekers naast het zien van de vertrouwde onderdelen, zoals de Globe of Speed en de GridGirl verkiezing, ook kennismaken met Moto Gymkhana, dé motorsport uit Japan, zelf kartbiken op het stuntterrein en al hun prangende vragen stellen op het gebied van motorrijden, onderhoud en sleutelen in de Sleutel Saloon.

MOTORbeurs Utrecht 2019
De beste plek om het motorseizoen te starten is op MOTORbeurs Utrecht. De volgende editie vindt plaats van 14 tot en met 17 februari 2019.

Bron: MOTORbeurs Utrecht/Jaarbeurs


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal - Colofon

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven voor Nieuwsbrief