Skip to main content

Louis: goede motorkleding als “seizoensverlenger”

Zelfs de langste zomer van de eeuw is ooit afgelopen. Het wordt weer fris in CentraalEuropa. Maar dat betekent niet dat het geliefde leren motorpak meteen in de kast moet verdwijnen. Hier vind je een paar warme aanbevelingen van Louis waarmee het rijplezier nog tot ver in de herfst voortduurt. 

Vanucci Thermolite shirt en broek 
Naar onze ervaring is het juiste functionele ondergoed de gemakkelijkste manier om het seizoen te verlengen. Het is belangrijk dat het thermisch ondergoed strak genoeg zit om onder het leren motorpak te passen en elastisch genoeg is om de bewegingsvrijheid niet te beperken – zoals Vanucci Thermolite. Dit is overigens ook te verkrijgen in een damesversie. 

Vanucci Windmaster shirt en broek 
Als het motorpak met perforaties en textiel-stretch voor gebruik in de zomer is ontworpen, raden we Windmaster-ondergoed van Vanucci aan: van binnen zacht en wollig, van buiten winddicht. De hoge kraag beschermt de nek en de rits kan niet op het strottenhoofd drukken omdat hij aan de zijkant is geplaatst. 

Vanucci balaclava 2.0 Sympatex Windmaster 
Het hals- en borstdeel van de nieuwe balaclava 2.0 van Vanucci zijn eveneens van Windmastermateriaal van Sympatex gemaakt. Het hoofdgedeelte is echter extra dun en elastisch en past zo goed onder een strak zittende sporthelm. 

Probiker zijde onderhandschoen 
Een paar onderhandschoenen behoort eigenlijk sowieso tot elke motoruitrusting. Voor de meeste ongevoerde sporthandschoenen zijn ze in de herfst onmisbaar. Het beste materiaal voor deze handschoenen is nog altijd zijde: een optimale verhouding tussen warmteafgifte en materiaaldikte, de beste vochtopname en geen belemmering van het gripgevoel.

Proof Stretch III regenpak
Regenpakken houden je zowel droog als warm omdat ze de wind buiten houden. Dit bijzondere exemplaar gaat nog een stap verder: de stof is stevig maar erg elastisch. Het kan dus
gemakkelijk worden aangetrokken, past zich aan de rijhouding aan en fladdert ook op hoge snelheden nauwelijks. En dankzij het klimaatmembraan is de Stretch III ook ademend.

Meer informatie en bestellen: www.louis.nl 

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws