Skip to main content

KTM en Riser organiseren in de week van 4 tot en met 10 juli een volgende editie van The World Adventure Week (WAW) en dit is natuurlijk hét perfecte excuus om flink wat kilometers op de motor te maken. Het is een uitnodiging om de routes en paden te verkennen die je al lang op het oog had en een kans om die plekken te delen met de wereldwijde motorgemeenschap.

Tijdens The World Adventure Week worden de meest avontuurlijke rijders beloond met leuke dagprijzen en krijgen ze ook de kans om een plek in de spotlights te verdienen op theworldadventureweek.com én de social media-kanalen van KTM. Op alle zeven dagen van deze avontuurlijke week zijn er verschillende uitdagingen te voltooien. De rijders die tijdens WAW duizend kilometer of meer rijden, ontvangen een persoonlijke prijs. 

De uitdagingen staan open voor alle avontuurlijke rijders, over welke motor je ook beschikt. Meedoen is heel simpel. Download daarvoor de RISER-app uit de App Store of Google Play en leg je ritten vast via deze navigatie-app.

Avonturiers die graag meer informatie willen hebben over deze spannende, nieuwe uitdaging, vinden dat op theworldadventureweek.com De komende twee weken brengen we meer nieuws naar buiten over de dag- en weekprijzen van het evenement.

Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws