Skip to main content

KTM World Adventure Week 2021: vervul 7 opdrachten voor grote prijzen

Zeven dagen, zeven unieke uitdagingen en 1000 km om te rijden. KTM roept de wereldwijde gemeenschap Adventure-motorrijders op om de paden te verkennen die ze altijd al wilden rijden tijdens The World Adventure Week, die plaatsvindt van 5 tot 11 juli 2021. 

The World Adventure Week wordt georganiseerd door KTM en Riser en is hét excuus om wat motorkilometers te maken, op wat voor motor je ook rijdt. Om mee te doen, hoef je alleen maar de Riser-app te downloaden, de uitdaging van The World Adventure Week aan te gaan door het registratieformulier in te vullen en je dagelijkse ritten vast te leggen.

De dagelijkse uitdagingen van The World Adventure Week zijn:

  • 5 juli => Maak een rit en deel deze met de hashtag #theworldadventureweek
  • 6 juli => Rij op een hoogte van 890 m
  • 7 juli => Check tijdens je rit in bij een KTM-dealer
  • 8 juli => Maak een rit met totaal 1290 m hoogtestijging
  • 9 juli => Leg van maandag tot en met vrijdag ten minste één rit per dag vast
  • 10 juli => Rij exact 380 km, van begin tot einde
  • 11 juli => Maak een groepsrit met ten minste twee rijmaten

Je krijgt voor succesvolle afronding van elke uitdaging 250 punten, plus 1000 punten voor iedereen die minstens 1000 km rijdt. Je hebt minimaal 2000 punten nodig om mee te doen aan de verloting van een gloednieuwe KTM 1290 Super Adventure S, dus je moet hiervoor ten minste vier van de zeven dagelijkse uitdagingen van The World Adventure Week voltooien.

De voortgang van iedere deelnemer wordt gevolgd via een live klassement op theworldadventureweek.com en in de app. Alle rijders die in deze week ten minste 1000 km rijden, krijgen een persoonlijke prijs van KTM. Ben jij klaar voor dit Adventure? Bezoek theworldadventureweek.com voor meer informatie over hoe je deelneemt, uitleg over de dagelijkse uitdagingen en de Algemene Voorwaarden die van toepassing zijn.

 

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws