KTM World Adventure Week: 1000 kilometer in 7 dagen motorrijden

Zet het in je agenda: The World Adventure Week van 5 tot 11 juli 2021. The World Adventure Week is bedoeld om zoveel mogelijk motorrijders op pad te krijgen, ongeacht hun motor. Het belangrijkste doel: 1000 km of meer rijden in zeven dagen… 

Zeven dagen, 1000 kilometer, 5 tot 11 juli 2021 

The World Adventure Week wordt georganiseerd door KTM en Riser en is hét excuus om wat kilometers op uw motor te maken. Het is een uitnodiging om de routes en paden te verkennen die je al lang op het oog had en een kans om die plekken te delen met de wereldwijde adventure-motorgemeenschap. 

De meest avontuurlijke rijders worden beloond met dag- en weekprijzen en krijgen de kans op een plek in de spotlights op theworldadventureweek.com en de social media kanalen van KTM. Op elk van de zeven dagen zijn er verschillende uitdagingen te voltooien en elke rijder die 1000 kilometer of meer rijdt krijgt een persoonlijke prijs.

De uitdagingen staan open voor adventure-rijders met alle merken motor. Het doel is de groeiende adventure-gemeenschap te versterken en motorrijders met een passie voor adventure samen te brengen. Om mee te doen, hoef je alleen maar de Riser-app te downloaden uit de App Store of Google Play en je ritten vast te leggen. 

Voor avonturiers die meer willen weten over deze spannende nieuwe uitdaging, bekijk theworldadventureweek.com 


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal - Colofon

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven voor Nieuwsbrief