Skip to main content

KTM Adventure Rally 2019 in Bosnië voor 640, 690, 790, 950, 990, 1050, 1090, 1190 en 1290

KTM is verheugd aan te kunnen kondigen dat de derde editie van de KTM Adventure Rally in juni 2019 in Bosnië zal worden gehouden. De KTM Adventure Rally is bedoeld voor mensen die de geest van KTM Ready to Race volledig willen omarmen, en asfalt en zandpaden willen delen in de mooiste omgevingen. Zo ontstaan onvergetelijke herinneringen en duurzame vriendschappen met gelijkgestemde motorrijders, onder wie KTM-ambassadeurs en -medewerkers. Aan deze rally mogen uitsluitend de eerste 150 KTM Adventure-rijders meedoen die zich inschrijven. 

Naast de bestaande KTM Adventure-evenementen die jaarlijks plaatsvinden in Australië, Nieuw-Zeeland, de VS, Canada en Zuid-Afrika, werd in 2017 ook de eerste Europese editie gehouden, in Bardonecchia. De tweede editie werd eerder dit jaar op Sardinië verreden. Na twee edities op Italiaans grondgebied, één in de bergen, één op het strand, besloot KTM in 2019 van stek te veranderen. De keuze viel op Bosnië. Het kleine, maar adembenemende bergland midden in het Balkangebied is volgend jaar dé plek voor avonturiers die op zoek zijn naar kronkelende wegen, eindeloze zandpaden en uitdagende ongebaande parcoursen.

Het gebied is populair vanwege de prachtige bergen, diepe ravijnen, hoge vlaktes, ijskoude bergmeren en kristalheldere rivieren. De zorgvuldig gekozen routes leiden de KTM Adventure-rijders vanuit het nationaal park Sutjeska, bekend als het Europese Yellowstone, door de woeste natuur naar de bergen van de Olympische Winterspelen van 1984. Het evenement wordt afgerond met overheerlijk eten, fantastische motorfietsen en coole mensen wier harten allemaal voor hetzelfde kloppen. Samen met de ‘oranje’ familie doen de rijders onvergetelijke ervaringen op.

De driedaagse begeleide rally wordt volledig georganiseerd door KTM en is geschikt voor alle motorrijders, van eerstejaars Adventure-rijders tot en met doorgewinterde Adventure-professionals. Er zijn slechts 150 startplaatsen beschikbaar, uitsluitend voor eigenaren van de volgende KTM-motorfietsen: Adventure-modellen 640, 690, 790, 950, 990, 1050, 1090, 1190 en 1290.

Hubert Trunkenpolz (CMO KTM AG): “Wereldwijd zit de verkoop van onze motorfietsen in de lift dankzij het aansprekende productaanbod dat naadloos aansluit bij de behoeften van onze klanten. Deze dynamiek zien we ook terug in onze klantgerelateerde evenementen. De KTM Adventure Rally’S zijn de afgelopen jaren enorm gegroeid. Voor ons is deze unieke interactie met klanten ‘in het veld’ ontzettend inspirerend en zelfs medebepalend voor de toekomst van het KTM Adventure-aanbod. Het succes van de KTM Adventure Rally’S heeft ook geleid tot de geboorte van de Ultimate Race, die in 2019 voor het eerst plaatsvindt. De twee beste deelnemers van elke KTM Adventure Rally nemen het op een KTM 790 Adventure R tegen elkaar op in een exclusieve klasse tijdens de Merzouga Rally. Ik vind het geweldig voor deze avontuurlijke klanten dat ze in een fantastische omgeving alles uit hun KTM kunnen halen wat erin zit – een onvergetelijke ervaring en 100% Ready to race.”

De inschrijving voor de Europese KTM Adventure Rally opent begin 2019 op www.ktm-adventure-rally.com. Hier vind je binnenkort ook alle informatie over het programma van het evenement.

Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws